Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη τα αποτελέσματα του ευρωβαρόμετρου: Το 66% διαφωνεί με τους χειρισμούς της ουκρανικής κρίσης

  Η τελευταία επίσημη δημοσκόπηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Ευρωβαρόμετρο) για τον Απρίλιο αποδεικνύει ότι η πλειοψηφία του πληθυσμού στην Ελλάδα και στην Κύπρο είναι ενάντια στην πολιτική των κυβερνήσεών τους για την Ουκρανία.

  Συγκεκριμένα, το 66% των ερωτηθέντων στην Ελλάδα δήλωσε ότι είναι ενάντια στους χειρισμούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη, με το 23% να δηλώνει μη ικανοποιημένο και το 43% καθόλου ικανοποιημένο.

  Αντιστοίχως, το 54% των ερωτηθέντων στην Κύπρο δήλωσε ότι είναι ενάντια στους χειρισμούς της κυβέρνησης Αναστασιάδη, με το 27% να δηλώνει μη ικανοποιημένο και το 27% καθόλου ικανοποιημένο.

  Ψηλά στη σχετική λίστα βρίσκεται και η Βουλγαρία, με το το 65% των ερωτηθέντων να δηλώνει ότι είναι ενάντια στους χειρισμούς της κυβέρνησης Ράντεφ, με το 41% να δηλώνει μη ικανοποιημένο και το 24% καθόλου ικανοποιημένο.

  Δείτε ολόκληρη τη λίστα που δημοσίευσε η Κομισιόν:

  ΕΛΛΑΔΑ

  Περί Ευρωπαϊκής Ένωσης

  «Πόσο συμφωνείτε ή διαφωνείτε με το εξής: Η Ευρωπαϊκή Ένωση ανταποκρίθηκε γρήγορα στον πόλεμο στην Ουκρανία», ερωτά επιπλέον η Κομισιόν.

  Και σε αυτό το πεδίο, η πλειοψηφία των ερωτηθέντων στην Ελλάδα δήλωσε μη ικανοποιημένο από τα αντανακλαστικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε ποσοστό 52%, με το 23% να δηλώνει μη ικανοποιημένο και το 43% καθόλου ικανοποιημένο.

  ηγκγκη.jpg

  «Τώρα νιώθεις πιο Ευρωπαίος;»

  «Πόσο συμφωνείτε ή διαφωνείτε με το εξής: Αισθάνομαι πιο Ευρωπαίος λόγω του πολέμου στην Ουκρανία», ερωτά ακόμη η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

  Σε αυτό το πεδίο, η πλειοψηφία των ερωτηθέντων στην Ελλάδα δήλωσε «όχι, δεν αισθάνομαι πιο Ευρωπαίος» σε ποσοστό 72%, με το 30% να δηλώνει ότι δεν αισθάνεται και το 42% ότι δεν αισθάνεται καθόλου.

  Σηφγηκγγηκ.jpg
  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ