Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Υποκρισία: Πρότειναν τον Ερντογάν για το Νόμπελ Ειρήνης

  Ο πρόεδρος του τουρκικού κοινοβουλίου Μουσταφά Σεντόπ ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε την υποψηφιότητα του προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για το Νόμπελ Ειρήνης για «τη συμβολή του στην εδραίωση της ειρήνης μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας», μετέδωσε το πρακτορείο Anadolu.

  Ο Σέντοπ διαβεβαίωσε ότι οι πρόεδροι των κοινοβουλίων και άλλων χωρών θα στηρίξουν την υποψηφιότητα, τονίζοντας ότι οι μεσολαβητικές προσπάθειες της Τουρκίας δεν περνούν απαρατήρητες στον κόσμο.

  «Το πιο σημαντικό θέμα του 2022 ήταν ο πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας και μέτρα για τον μετριασμό των συνεπειών. Η μόνη χώρα που έκανε βήματα προς αυτή την κατεύθυνση είναι η Τουρκία και ο πρόεδρός της», τόνισε με έμφαση ο Σέντοπ.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ