Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Το 78% των Ρώσων εγκρίνει τις ενέργειες του προέδρου τους, Βλαντίμιρ Πούτιν

  Το επίπεδο εμπιστοσύνης των Ρώσων στον πρόεδρό τους Βλαντίμιρ Πούτιν μειώθηκε κατά 0,2 ποσοστιαίες μονάδες στο 77,9% την περασμένη εβδομάδα.

  Αυτό είναι σαφές από μια κοινωνιολογική έρευνα που διεξήχθη από το Πανρωσικό Κέντρο Έρευνας της Κοινής Γνώμης (σημ. wciom.com), μετέδωσε το TASS.

  Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την εμπιστοσύνη τους στον Πούτιν, 77,9 ερωτηθέντες απάντησαν θετικά (μείωση 0,2 ποσοστιαίες μονάδες από την περασμένη εβδομάδα) και το επίπεδο έγκρισης των δραστηριοτήτων του προέδρου ήταν 74,3 τοις εκατό (επίσης μειωμένο κατά 0,2 ποσοστιαίες μονάδες), αναφέρει η δημοσκόπηση.

  Τα πεπραγμένα της ρωσικής κυβέρνησης εγκρίνονται από το 49,1 τοις εκατό των ερωτηθέντων (αύξηση 1,1 ποσοστιαίας μονάδας από την περασμένη εβδομάδα) και το έργο του πρωθυπουργού Μιχαήλ Μισούστιν από το 52,7 τοις εκατό των ερωτηθέντων (επίσης αύξηση 1,1 ποσοστιαίας μονάδας ).

  Το 61,5 τοις εκατό εξέφρασε εμπιστοσύνη στον Μισούστιν (αύξηση 0,3 ποσοστιαίες μονάδες).

  Το επίπεδο υποστήριξης για το κυβερνών κόμμα Ενωμένη Ρωσία είναι 37,7 τοις εκατό (μείωση 0,5 ποσοστιαίες μονάδες από την περασμένη εβδομάδα).

  Η έρευνα διεξήχθη από τις 28 Νοεμβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου σε 1.600 ενήλικες πολίτες.

  Δεδομένα στην ιστοσελίδα του κοινωνιολογικού κέντρου «Levada», που θεωρείται ανεξάρτητο από το Κρεμλίνο, δείχνουν επίσης ότι δεν υπήρξε αλλαγή στη βαθμολογία του Ρώσου αρχηγού κράτους τον Νοέμβριο σε σχέση με έναν μήνα πριν.

  79 από τους Ρώσους εγκρίνουν τις ενέργειες του αρχηγού του κράτους τους και το 18 τοις εκατό όχι, αναφέρει η Levada.

  Τα στοιχεία Ιανουαρίου για τη βαθμολογία του Ρώσου προέδρου ήταν 69 τοις εκατό έγκριση τον Ιανουάριο και 71 τοις εκατό τον Φεβρουάριο.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ