Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2021

Δεκάδες εκατομμύρια στην Άκτωρ για τις καθυστερήσεις στο μετρό Θεσσαλονίκης

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στο έγγραφο των 183 σελίδων, με το οποίο χρεώνει στο Δημόσιο ακόμη και το πλύσιμο των αυτοκινήτων της ή τη φύλαξη όλων των...
More

  Latest Posts

  Το προσφυγικό «ναυάγιο του πολιτισμού» μας

  «Ο Πάπας Φραγκίσκος συνάντησε πρόσφυγες στην Λέσβο και απηύθυνε έκκληση για αλληλεγγύη», γράφει η Rheinische Post με τίτλο «Ναυάγιο του πολιτισμού»: «Στην ομιλία του αναφέρθηκε στην μετανάστευση ως “παγκόσμιο πρόβλημα” θυμίζοντας τη μοίρα πολλών που δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους. Μίλησε μάλιστα για “ναυάγιο του πολιτισμού”, χαρακτηρίζοντας τη Μεσόγειο “νεκροταφείο χωρίς ταφόπλακες”: “Δεν πρέπει να επιτρέψουμε τη Mare Nostrum να γίνει θάλασσα των νεκρών”, τόνισε ο Ποντίφικας».

  «Πρόκειται για την δεύτερη επίσκεψη του Πάπα στη Λέσβο. Το 2016 πήρε δώδεκα σύρους πρόσφυγες μαζί του στη Ρώμη, σημειώνει η Tageszeitung (taz) του Βερολίνου με τίτλο «Κριτική στην διαχείριση του προσφυγικού»: Η γερμανική εφημερίδα παρατηρεί: «Ο Ποντίφικας απευθύνθηκε στον αντιπρόεδρο της Κομισιόν Μαργαρίτη Σχοινά και την πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου λέγοντας: «Σας καλώ να σταματήσουμε να αγνοούμε την πραγματικότητα και να απωθούμε ή να μεταθέτουμε σε άλλους τις ευθύνες για το μεταναστευτικό».

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗdw.com

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ