Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Το νέο «φακέλωμα» στην τηλεργασία

  Η Κοινωνία της Πληροφορίας θα αναπτύξει ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα… διευκολύνει την τηλεργασία στο Δημόσιο, για λογαριασμό του υπουργείου Εσωτερικών.

  Διαβάστε τι δημοσιεύεται στο Παρόν:

  Τύφλα να ’χει η παρακολούθηση των πολιτών από τους χωροφύλακες, όταν το επόμενο βήμα ήταν η Μακρόνησος και η Γυάρος!

  Οι υπάλληλοι θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης (!) στην επιφάνεια του ηλεκτρονικού υπολογιστή του γραφείου τους, παρακολούθησης διασκέψεων, κοινής επεξεργασίας ενός εγγράφου, ενσωμάτωσης υπογραφών κ.λπ. κ.λπ.! Μάλιστα, θα παρακολουθείται η αποδοτικότητα της εργασίας και το αν ο εργαζόμενος εργάζεται τις προβλεπόμενες ώρες!

  Στην Ελλάδα είναι για δημόσια διαβούλευση το τεύχος της σχετικής διακήρυξης για το νέο μοντέλο τηλεργασίας στο Δημόσιο, που θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέσα σε 16 μήνες.

  Στις Ηνωμένες Πολιτείες το ποσοστό των εργαζομένων με τηλεργασία έχει εκτοξευθεί στο 45% λόγω της πανδημίας, στον δε Καναδά το 73% του ενεργού ανθρώπινου δυναμικού αναμένεται να εμπλακεί σε κάποιας μορφής τηλεργασία.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ