Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022

Οι φήμες οργιάζουν: Η επιστροφή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο ΚΙΝΑΛ του Ανδρουλάκη και ο ρόλος Αλαφούζου

Η Πυθία αποκαλύπτει Όταν είχε γίνει γνωστό ότι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα συμμετείχε στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, ο «Εθνικός Σερίφης», μαζί με τη Λίνα Μενδώνη βρέθηκαν...
More

  Latest Posts

  Το νέο «φακέλωμα» στην τηλεργασία

  Η Κοινωνία της Πληροφορίας θα αναπτύξει ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα… διευκολύνει την τηλεργασία στο Δημόσιο, για λογαριασμό του υπουργείου Εσωτερικών.

  Διαβάστε τι δημοσιεύεται στο Παρόν:

  Τύφλα να ’χει η παρακολούθηση των πολιτών από τους χωροφύλακες, όταν το επόμενο βήμα ήταν η Μακρόνησος και η Γυάρος!

  Οι υπάλληλοι θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης (!) στην επιφάνεια του ηλεκτρονικού υπολογιστή του γραφείου τους, παρακολούθησης διασκέψεων, κοινής επεξεργασίας ενός εγγράφου, ενσωμάτωσης υπογραφών κ.λπ. κ.λπ.! Μάλιστα, θα παρακολουθείται η αποδοτικότητα της εργασίας και το αν ο εργαζόμενος εργάζεται τις προβλεπόμενες ώρες!

  Στην Ελλάδα είναι για δημόσια διαβούλευση το τεύχος της σχετικής διακήρυξης για το νέο μοντέλο τηλεργασίας στο Δημόσιο, που θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέσα σε 16 μήνες.

  Στις Ηνωμένες Πολιτείες το ποσοστό των εργαζομένων με τηλεργασία έχει εκτοξευθεί στο 45% λόγω της πανδημίας, στον δε Καναδά το 73% του ενεργού ανθρώπινου δυναμικού αναμένεται να εμπλακεί σε κάποιας μορφής τηλεργασία.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ