Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Το μήνυμα του κλόουν Ζελένσκι για διαπραγματεύσεις με τον Πούτιν και… Γ΄παγκόσμιο πόλεμο

  Την πρόθεσή του να συνομιλήσει απευθείας με τον Ρώσο πρόεδρο διατύπωσε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, προειδοποιώντας ότι τυχόν αποτυχία θα οδηγήσει σε τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.


  Σε ερώτηση… του αμερικανικού δικτύου CNN ο Ουκρανός πρόεδρος σημείωσε «είμαι έτοιμος για διαπραγματεύσεις. Ήμουν έτοιμος τα τελευταία δύο χρόνια και χωρίς διαπραγματεύσεις δεν μπορούμε να τελειώσουμε αυτόν τον πόλεμο. Όμως εάν οι διαπραγματεύσεις αποτύχουν θα έχουμε τρίτο παγκόσμιο πόλεμο».


  Ανάμεσα σε άλλα ο Ουκρανός πρόεδρος σημείωσε: Όλοι οι άνθρωποι που πιστεύουν ότι ο διάλογος είναι ρηχός και πως δεν θα επιλύσει τίποτα απλά δεν καταλαβαίνουν ότι αυτός είναι πολύτιμος. Εάν υπάρχει έστω κι 1% πιθανότητα να σταματήσουμε τον πόλεμο, πρέπει να αρπάξουμε αυτή την ευκαιρία. Δε μπορώ να σας πω για το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων αυτών, αλλά χάνουμε ανθρώπους σε καθημερινή βάση, αθώους ανθρώπους. Οι ρωσικές δυνάμεις έχουν έλθει για να μας εξολοθρεύσουν, να μας σκοτώσουν. Και έχουμε καταδείξει την αξιοπρέπεια του λαού μας, είμαστε ικανοί να δώσουμε ισχυρά χτυπήματα, είμαστε ικανοί για αντεπίθεση».


  «Δυστυχώς η αξιοπρέπειά μας δεν θα σώσει τις ζωές μας. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα πάντα, κάθε ευκαιρία ώστε να έχουμε την πιθανότητα να διαπραγματευτούμε με τον Πούτιν, αλλά εάν αποτύχουν αυτές οι προσπάθειες θα σημαίνει ότι έρχεται τρίτος παγκόσμιος πόλεμος» πρόσθεσε με νόημα.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ