Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Το δεύτερο βίντεο που προσπάθησε να κρύψει το Μαξίμου: Ο «Αναστάσιος» που μίλησε για το Τάγμα Αζόφ μέσα στην ελληνική Βουλή (vid)

  Δεν έχει τέλος το φιάσκο του Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς και δεύτερος μαχητής του νεοναζιστικού τάγματος Αζόφ μίλησε στην ελληνική Βουλή. Μάλιστα το βίντεο το δημοσίευσε ο Ουκρανός πρόεδρος Ζελένκσι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Telegram.

  Ο στρατιώτης συστήθηκε ως «Αναστάσιος», λέγοντας ότι βρίσκεται ανάμεσα στους «υπερασπιστές της Μαριούπολης» και κάλεσε την κυβέρνηση Μητσοτάκη να στείλει ανθρωπιστική βοήθεια.

  «Το Τάγμα Αζόφ έχει το κουράγιο να αντιμετωπίσει πολύ ισχυρότερες αντίπαλες δυνάμεις. Έχετε το κουράγιο να έρθετε με ανθρωπιστική βοήθεια για τους πολίτες της Μαριούπολης; Είναι και δικοί σας άνθρωποι. Βοηθήστε να σωθούν!» ανέφερε μεταξύ άλλων.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ