Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Το δεύτερο βίντεο που προσπάθησε να κρύψει το Μαξίμου: Ο «Αναστάσιος» που μίλησε για το Τάγμα Αζόφ μέσα στην ελληνική Βουλή (vid)

  Δεν έχει τέλος το φιάσκο του Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς και δεύτερος μαχητής του νεοναζιστικού τάγματος Αζόφ μίλησε στην ελληνική Βουλή. Μάλιστα το βίντεο το δημοσίευσε ο Ουκρανός πρόεδρος Ζελένκσι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Telegram.

  Ο στρατιώτης συστήθηκε ως «Αναστάσιος», λέγοντας ότι βρίσκεται ανάμεσα στους «υπερασπιστές της Μαριούπολης» και κάλεσε την κυβέρνηση Μητσοτάκη να στείλει ανθρωπιστική βοήθεια.

  «Το Τάγμα Αζόφ έχει το κουράγιο να αντιμετωπίσει πολύ ισχυρότερες αντίπαλες δυνάμεις. Έχετε το κουράγιο να έρθετε με ανθρωπιστική βοήθεια για τους πολίτες της Μαριούπολης; Είναι και δικοί σας άνθρωποι. Βοηθήστε να σωθούν!» ανέφερε μεταξύ άλλων.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ