Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Τουρκία: Συνελήφθη ανιψιά του Γκιουλέν ενώ προσπαθούσε να περάσει στην Ελλάδα (pic)

  Στη σύλληψη της Σουμεγιέ Γκιουλέν, ανιψιάς του Φετουλάχ Γκιουλέν, κατά την προσπάθειά της να περάσει στην Ελλάδα, προχώρησαν οι τουρκικές αρχές, όπως ανακοίνωσε το τουρκικό υπουργείο Άμυνας.

  Σύμφωνα με ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου «10 άτομα που προσπαθούσαν να περάσουν παράνομα στην Ελλάδα συνελήφθησαν από τα δυνάμεις του τουρκικού στρατού στα σύνορα».

  Κατά την ίδια ανακοίνωση, ένα από τα άτομα αυτά ήταν η Σουμεγιέ Γκιουλέν, ανιψιά του Φετουλάχ Γκιουλέν.

  Ο ιμάμης, πρώην σύμμαχος του Ερντογάν ζει αυτοεξόριστος στις ΗΠΑ εδώ και αρκετά χρόνια με τον Τούρκο πρόεδρο να ζητά επανειλημμένα την έκδοσή του. Η μεταξύ τους συμμαχία διερράγη από το 2013, όταν ο πρόεδρος της Τουρκίας κατηγόρησε τον ιεροκήρυκα ότι βρισκόταν πίσω από τις έρευνες διαφθοράς στη χώρα και πως έχει εγκαθιδρύσει ένα «παράλληλο κράτος» με στόχο να τον ανατρέψει.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ