Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Τουρκία: Εκνευρισμός για το εξώφυλλο του Economist με τον… δικτάτορα Ερντογάν

  Το άρθρο – κόλαφος του Economist που βάζει στο στόχαστρό του τον Ερντογάν, προκάλεσε μεγάλο εκνευρισμό στον Τούρκο πρόεδρο και τους ανθρώπους του. Κυκλοφορεί με τίτλο “Η Τουρκία μπορεί να βρίσκεται στα πρόθυρα της δικτατορίας” και η φωτογραφία που το συνοδεύει “πληγώνει” σημαντικά τον Ερντογάν και μάλιστα, σε μια περίοδο που κάνει τα πάντα για να φτιάξει -όσο γίνεται- το προφίλ του, ενόψει των προεδρικών εκλογών.

  Στο κύριο άρθρο του υπογραμμίζει πως “η συμπεριφορά του κ. Ερντογάν πλησιάζοντας οι εκλογές θα μπορούσε να ωθήσει αυτό που σήμερα είναι μία βαθιά ελαττωματική δημοκρατία εκτός ορίων, σε μία πλήρη δικτατορία“.

  Οι αντιδράσεις της Τουρκίας ήταν εντονότατες. Ο εκπρόσωπος τύπου της τουρκικής προεδρίας, Φαχρετίν Αλτούν, προχώρησε σε σειρά… πολλών αναρτήσεων στο Twitter για να απαντήσει.

  Δεν δίστασε μάλιστα να χρησιμοποιήσει και βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του Economist, κάνοντας λόγο για “παραπληροφόρηση” και “κραυγαλέα προπαγάνδα”.

  Σε άλλη ανάρτησή του, υποστηρίζει ότι το εν λόγω άρθρο γράφτηκε για να αυξηθούν οι πωλήσεις του Economist και με έναν τόνο ειρωνείας, τους συγχαίρει για “τις ευφυείς τεχνικές μάρκετινγκ”.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ