Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Τον αποκαθήλωσε: Πως ο Θεός της επικοινωνίας που λατρεύει το σύστημα Μητσοτάκη εκδικήθηκε τον Τσιόδρα

  Του Γιώργου Λακόπουλου

  Υπάρχουν και σπασμένα είδωλα. Το τελευταίο στα μέρη μας είναι ένας συνεσταλμένος -πλην πολύτεκνος- καθηγητής της μικροβιολογίας.
  Η μορφή του είχε διαγραφεί απροσδιόριστα στην άκρη των πάνελ του Αβραμόπουλου, όταν…κορυφώθηκε ο Η1Ν1.


  Σχεδόν για μια δεκαετία κανείς δεν του είχε δώσει σημασία. Κι ύστερα ήλθαν οι μέλισσες.

  Οι επικοινωνιολόγοι του Κυριάκου Μητσοτάκη οργάνωσαν την ηγετοποίησή του, με φόντο τον COVID-19, που θα περνούσε σαν τους κομήτες από την Ελλάδα: χωρίς να την πλήξει.


  Το concept προέβλεπε-ως supporter-και έναν μικροβιολόγο, κατά προτίμηση πανεπιστημιακό, για το επιστημονικό σκέλος της σκηνοθεσίας.

  Έτσι μπήκε στη ζωή μας ο Σωτήρης Τσιόδρας. Ως σούπερ σταρ της πανδημίας.
  Τα ΜΜΕ και οι φιλοκυβερνητικοί αρθρογράφοι που είχαν επιφορτιστεί με την ανάδειξη του Μεσσιανισμού Μητσοτάκη, πότιζαν και τον καθηγητή.
  Μέχρι που τον έκαναν είδωλο- των φοβισμένων.

  Εκεί συνέβη το αδιανόητο: η γλάστρα φούντωσε και απειλούσε να κρύψει τον βασιλικό. Ο δευτεραγωνιστής πήγαινε για το πρώτο βραβείο.
  Το πρόβλημα έλυσε ο ίδιος ο βασιλικός- κατά κόσμον Κυριάκος.

  Ο άγιος Τσιόδρας απειλούσε τη δική του αγιοποίηση και έγινε ξαφνικά ο «Σωτήρης» που απλώς πρόβαλε τις διαφάνειες στις συνεντεύξεις του Πρωθυπουργού.

  Η μιντιακή λήθη – κατά κυβερνητική επιθυμία- τον απομυθοποίησε και τον παρέδωσε σχεδόν στην αφάνεια.

  Λέγεται ότι το επιδίωξε και ο ιδιος.

  Δεν του πήγαιναν όσα έβλεπε στο κυβερνητικό περιβάλλον γύρω του, με τον αυθάδη Σκέρτσο και τον πατερναλιστικό Γεραπετρίτη.

  Επιπλέον τον αγνόησαν στις περιπτώσεις των σχολείων και της Θεσσαλονίκης.
  Ακούγεται επίσης ότι δεν είναι φαν των μεθόδων πλασαρίσματος του εμβολιασμού, αλλά και κάποιων εμβολίων, αν όχι όλων.

  Παρ ότι εμβολιάσθηκε σε κοινή θέα- και του βγήκε ξινό.

  Έτσι ο Θεός της επικοινωνίας, τον οποίο λατρεύει το σύστημα Μητσοτάκη, εκδικήθηκε.

  Τώρα που οι πρωθυπουργικές διαβεβαιώσεις για πρωταθλητισμό στον εμβολιασμό αποδείχθηκαν καραμπινάτα ψεύδη και χρειάζονται κράχτη – για να σώσει την παρτίδα και να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις στην Ευρώπη- δεν τον έχουν.

  Ο Τσιόδρας του 2020 θα ήταν ιδανικός, με την λατρευτική σχέση που είχαν αποκτήσει μαζί του -ειδικά οι ομάδες πληθυσμού που δεν εμβολιάζονται. Αλλά δεν υπάρχει πια.

  Τον αποκαθήλωσε ο Μητσοτάκης για να μην του παίρνει μέρος της λάμψης.
  Εν μέρει αυτοαποκαθηλώθηκε , με την προνοητικότητα του ανθρώπου που αντιλαμβάνεται τι σημαίνει να μπλέξεις με το Μητσοτακέικο.

  Καλύτερα σπασμένο είδωλο, παρά φίρμα υπό χειραγώγηση.

  Έτσι ο άνθρωπος που έπεισε-με το ύφος της δημόσιας παρουσίας του, τον μειλίχιο λόγο και το δάκρυ του- τους Έλληνες να κλειστούν στα σπίτια τους, λείπει τώρα που οι κυβερνητικοί τον χρειάζονται για να τους πείσει να εμβολιαστούν κιόλας.

  Στην περίπτωση του καθηγητή Τσιόδρα ο Μητσοτάκης έπεσε θύμα της επικοινωνιακής βουλιμίας, που καθιστά αναλώσιμο όποιον τον πλησιάζει.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ