Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Τι βλέπει ο Μπιλ Γκέιτσ για την μετάλλαξη Όμικρον και το τέλος της πανδημίας

  Ο Μπιλ Γκέιτσ σχολίασε και τα όσα συμβαίνουν τώρα ανά τον κόσμο και τη μετάλλαξη Όμικρον, κάνοντας μια εξαιρετικά αισιόδοξη πρόβλεψη.

  Τι ακριβώς είπε;

  Πως η Όμικρον μπορεί να «βοηθήσει» την ανθρωπότητα να βγει από το τούνελ και να μετατρέψει, εν καιρώ, τον ιό σ’ ενδημικό και να μπορούμε πλέον να θεωρούμε τον κορωνοϊό κάτι σαν (λίγο πιο βαριά) γρίπη.

  «Όταν η παραλλαγή Όμικρον περάσει από μια χώρα, τότε το υπόλοιπο του έτους θα πρέπει να δούμε πολύ λιγότερα κρούσματα», σημείωσε ο Γκέιτς κατά τη διάρκεια μιας τηλεδιάσκεψης με Αμερικανό ερευνητή, σύμφωνα με το businessinsider.com. «Έτσι ο covid μπορεί να αντιμετωπιστεί περισσότερο σαν εποχική γρίπη», συμπλήρωσε.

  Ο Γκέιτς θεωρεί πως δε θ’ αργήσει ιδιαίτερα η εποχή που θα κάνουμε ετήσιους εμβολιασμούς κατά του ιού και θα έχουμε μια ανάλογη προετοιμασία όπως με τη γρίπη.

  Η άποψη του δισεκατομμυριούχου «συμπίπτει» με αυτή του Δρ. Φάουτσι- του κορυφαίου επιδημιολόγου των ΗΠΑ-, ο οποίος είπε πως με τη φυσική ανοσία που προσφέρεται από τη νόσηση, τα πολύ υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού (62,6% του πληθυσμού των ΗΠΑ, σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα του CDC) και την αυξανόμενη παραγωγή φαρμάκων για τη θεραπεία των πιο σοβαρών περιπτώσεων, οι ΗΠΑ μπορεί να βρίσκονται στα πρόθυρα της μετάβασης από την πανδημία σε έναν ενδημικό ιό.

  «Μπορεί να είμαστε στο κατώφλι αυτού τώρα», είπε ο Φάουτσι. «Είναι απολύτως δυνατό», υπογράμμισε.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ