Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Τι απαντά το Κρεμλίνο σε δημοσίευμα ότι ο Πούτιν πάσχει από καρκίνο

  Το Κρεμλίνο διέψευσε την πληροφορία που μετέδωσε η ανεξάρτητη Ρωσική ιστοσελίδα Proekt ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν πάσχει από καρκίνο του θυρεοειδούς. 

  « Ο Ρώσος πρόεδρος  Πούτιν συνοδεύεται πάντα από μια μεγάλη ομάδα γιατρών, συμπεριλαμβανομένου ενός χειρουργού που ειδικεύεται στον καρκίνο του θυρεοειδούς», αναφέρει η Proekt. 

  Η ρωσική ιστοσελίδα δημοσιεύει τη λίστα των προσωπικών γιατρών που συνοδεύουν τον Ρώσο πρόεδρο στα ταξίδια του. «Από την αρχή της πρώτης θητείας του Πούτιν, το Κρεμλίνο άρχισε να κρύβει πληροφορίες για την υγεία του τότε νεαρού προέδρου, ακόμη και όταν έπεσε από το άλογό του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην πλάτη του», αναφέρει η Proekt.

  Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ διέψευσε την είδηση.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ