Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Τι απαντά η Ματίνα Παγώνη για το «κορωνοπάρτι» (pic)

  Στην σκληρή κριτική που δέχτηκε με αφορμή φωτογραφία στα social media που απεικονίζει την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ να συμμετέχει σε γιορτή γενεθλίων χωρίς να τηρούνται τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού, απάντησε η Ματίνα Παγώνη.

  Η ίδια μιλώντας στον Ant1 υποστήριξε ότι βρέθηκε καλεσμένη σε γενέθλια στη Λήμνο σε τραπέζι με φαγητό, όπου οι περισσότεροι ήταν εμβολιασμένοι γιατροί και τράβηξαν μία αναμνηστική φωτογραφία. Οι μάσκες βγήκαν γιατί τρώγαμε, υπογράμμισε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

  Να υπενθυμίσουμε ότι η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ είναι από τους επιστήμονες που με καθημερινή παρουσία στα media επισημαίνει συνεχώς τη σημαντικότητα της τήρησης των μέτρων ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ