Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021

Απίστευτα πράγματα: Στο έλεος του κάθε Συρμαλένιου ο ΣΥΡΙΖΑ – Ας αποφασίσει η ηγεσία αν είναι με την πράσινη ανάπτυξη ή όχι

Periodista Με αμείωτη ένταση και με απόλυτη συνέπεια ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να βάζει αυτογκόλ. Και είναι να απορεί κανείς. Θέλει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης...
More

  Latest Posts

  Τείχος ανοσίας 80% στο τέλος του 2021

  Την εκτίμηση του ότι θα αγγίξουμε σε ποσοστά 80% για το τείχος ανοσίας στον κορωνοϊό μέχρι το τέλος του έτους, εξέφρασε ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης.

  Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο καθηγητής εξήγησε ότι μέχρι το τέλος του έτους θα έχει εμβολιαστεί πλήρως ένα ποσοστό 65%. Αν μέσα σε αυτό συμπεριληφθεί κι ένα 15% που υπολογίζεται ότι θα έχει αποκτήσει φυσική ανοσία μέσω της νόσησης τότε το ποσοστό φτάνει το 80%, στα επιθυμητά αποτελέσματα για το τείχος ανοσίας.

  Επιπλέον, ο κ. Σαρηγιάννης ανέφερε ότι πριν από δύο ημέρες φτάσαμε στην κορύφωση αυτού του κύματος, ενώ προέβλεψε ότι από εδώ και πέρα θα υπάρξει αποκλιμάκωση.

  “Τις τελευταίες δύο ημέρες είμαστε σε πτώση και ο αριθμός αναπαραγωγής είναι κάτω από τη μονάδα. Τα μοντέλα δείχνουν ότι θα συνεχίσουμε να έχουμε πτώση. Το πρόβλημα είναι η διαχείριση της αποκλιμάκωσης”.

  Αναφορικά με τα ισχύοντα μέτρα προστασίας, ο καθηγητής δήλωσε θετικός στην επιστροφή της μάσκας και στους εξωτερικούς χώρους, ενώ υποστήριξε την αλλαγή του θεσμικού πλαισίου για τις αποστάσεις στην εκπαίδευση και την αύξηση της τηλεργασίας, προκειμένου να μειωθεί η κινητικότητα στα ΜΜΜ.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ