Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Τα ρωσικά στρατεύματα ξεσκεπάζουν τη Δύση που στέλνει τα όπλα στην Ουκρανία μέσω πολιτικών πτήσεων και πρεσβειών (vid)

  Ένα πρωτοφανές ξεμπρόστιασμα της γαλλικής πολιτικής στην Ουκρανία έγινε από τα ρωσικά και ρωσοφωνικά στρατεύματα στο Ντονμπάς καθώς αποκαλύφθηκε ότι όχι μόνο στέλνουν πυρομαχικά στο Κίεβο αλλά τα μεταφέρουν μέσω της πρεσβείας μεταφερόμενα με πολιτικές πτήσεις!

  Και μάλλον δεν πρέπει να είναι μόνο η Γαλλία.

  Οι ρωσικές δυνάμεις ουσιαστικά έχουν καταστρέψει δεκάδες φορτία δυτικών χωρών που προσπαθούν να ενισχύσουν τον ουκρανικό στρατό αλλά η μεταφορά τους μέσω πολιτικών πτήσεων ίσως έχει και το σκεπτικό της προβοκάτσιες πέραν της προφανούς προσπάθειας προστασίας των εφοδίων , δηλαδή να προσπαθήσουν να αναγκάσουν τους Ρώσους να καταρρίψουν μια τέτοια πτήση και να τους αποδοθούν έτσι εγκλήματα πολέμου.

  Έτσι κατά την προέλαση των ρωσικών δυνάμεων στο Ντόνμπας, ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν μια αποθήκη πυρομαχικών του ουκρανικού στρατού όπου υπήρχαν πυρομαχικά γαλλικής προέλευσης.

  Σύμφωνα όμως με τις ρωσικές δυνάμεις, τα συγκεκριμένα πυρομαχικά εστάλησαν στην Ουκρανία μέσω της γαλλικής πρεσβείας στο Κίεβο, προφανώς με πολιτική πτήση!

  Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι Ρώσοι έχουν στα χέρια τους μία απόδειξη για την χρήση πολιτικών πτήσεων και προκειμένου να αποσταλεί στρατιωτικό υλικό στην Ουκρανία.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ