Σάββατο, 6 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Ταγίπ Ερντογάν: Γαλλία και Γερμανία είναι όργανα της ελληνικής προπαγάνδας

  «Όργανα της ελληνικής και της ελληνοκυπριακής προπαγάνδας» είναι τόσο η Γαλλία όσο και η Γερμανία, σύμφωνα με το τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

  Συγκεκριμένα, όταν ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους στην πτήση από το Σότσι της Ρωσίας για τις δηλώσεις στήριξης στην Ελλάδα της Γερμανίδας υπουργού Εξωτερικών, Αναλένα Μπέρμποκ εξαπέλυσε επίθεση τόσο κατά της Ελλάδας και της Κύπρου όσο και κατά της Γαλλίας και της Γερμανίας.

  Σύμφωνα με την τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο Ερντογάν δήλωσε χαρακτηριστικά πως «ο υπουργός Εξωτερικών μας, έδωσε τις απαραίτητες απαντήσεις σε αυτές τις μεροληπτικές δηλώσεις. Δυστυχώς και η Γερμανία και η Γαλλία γίνονται τα όργανα τα ελληνικής και της ελληνοκυπριακής προπαγάνδας. Είναι απαράδεκτο να επικρίνουν τη χώρα μας με ανακριβείς εκτιμήσεις ενώ κλείνουν τα μάτια τους στα βήματα της Ελλάδας που αγνοούν το διεθνές δίκαιο».

  Έσπευσε να συμπληρώσει πως η θέση της Τουρκίας για τη σταθερότητα και την ασφάλεια της Ευρώπης είναι προφανής: «Επιδείξαμε για άλλη μια φορά αυτόν τον ρόλο ως πρωτοπόροι στη λύση της παγκόσμιας κρίσης των σιτηρών».

  Σημειώνεται πως ρωτήθηκε και για την υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων στην Ελλάδα λέγοντας πως «δεν εμπλέκομαι στις εσωτερικές υποθέσεις της Ελλάδας. Αυτό είναι εσωτερικό τους ζήτημα».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ