Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου 2021

H ΕΥΔΑΠ, το δίλημμα της Ψυττάλειας και η ακύρωση του διαγωνισμού

Μετά από ένα άρθρο κατά του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΥΔΑΠ η ιστοσελίδα powergame.gr επιχειρεί να φωτίσει λίγο περισσότερο το θέμα της ανάθεσης των 320...
More

  Latest Posts

  «Στοπ» από το Youtube στην ισραηλινή εκστρατεία προπαγάνδας

  Ο διάσημος διαδικτυακός ιστότοπος Youtube αποφάσισε να παρέμβει στη δημοσίευση διαφημίσεων που έφτιαξε η κυβέρνηση του Ισραήλ και αναφέρονται με μονόπλευρο τρόπο σε όσα συμβαίνουν στη Μέση Ανατολή.

  Συγκεκριμένα, το YouTube κατάργησε… από την πλατφόρμα του τις διαφημίσεις που υποστηρίζονται από την ισραηλινή κυβέρνηση, οι οποίες έδειχναν τα αποτελέσματα των επιθέσεων της Χαμάς στο Ισραήλ. Μάλιστα, στις διαφημίσεις αυτές υπήρχε η αναφορά ότι «το Ισραήλ θα προστατεύσει τους πολίτες του από την τρομοκρατία της Χαμάς».

  Σημειώνεται ότι η ισραηλινή κυβέρνηση έχει φτιάξει ένα διαφημιστικό προπαγανδιστικό βίντεο, διάρκειας 15 δευτερολέπτων, που δείχνει τον ρουκέτες που πέφτουν στο Ισραήλ από την πλευρά της Χαμάς.

  Όλα αυτά τη στιγμή που πληθαίνουν οι διεθνείς εκκλήσεις για κατάπαυση του πυρός, με έντονες παρασκηνιακές ζυμώσεις, δέκα ημέρες μετά την ανάφλεξη της βίας στην περιοχή.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ