Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου 2021

H ΕΥΔΑΠ, το δίλημμα της Ψυττάλειας και η ακύρωση του διαγωνισμού

Μετά από ένα άρθρο κατά του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΥΔΑΠ η ιστοσελίδα powergame.gr επιχειρεί να φωτίσει λίγο περισσότερο το θέμα της ανάθεσης των 320...
More

  Latest Posts

  «Στα συρτάρια του γραφείου του Αντώνη Σαμαρά στην Κηφισιά βρίσκονται όλα…» – Τα μυστήρια μιας ανεξερεύνητης περιόδου και οι επιστολές του πρώην Πρωθυπουργού με την Μέρκελ

  Ενώ οργανώθηκε υπό άκρα εχεμύθεια, ανακοινώθηκε το Σάββατο –χωρίς πολλές λεπτομέρειες– η σύσταση Ιδρύματος «Αντώνης Κ. Σαμαράς».

  Σκοπός, όπως λέει η ανακοίνωση, τη «συστηματική μελέτη, έρευνα και προβολή του έργου του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά».

  Το ενδιαφέρον στην ανακοίνωση έχει η φράση ότι το Ιδρυμα θα ασχοληθεί με την «καταγραφή, ψηφιοποίηση και αξιοποίηση του προσωπικού αρχείου του Αντώνη Σαμαρά».

  Ποιο είναι αυτό; Σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, το αρχείο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων πολλά χειρόγραφα του πρώην πρωθυπουργού με άγνωστες έως τώρα πληροφορίες για την πιο δύσκολη –και ακόμα ανεξερεύνητη– περίοδο του 2012-2015.

  «Στα συρτάρια του γραφείου του Αντώνη Σαμαρά στην Κηφισιά βρίσκονται όλα τα παρασκήνια των τότε διαπραγματεύσεων με τη Μέρκελ και τον Σόιμπλε», λένε πηγές.

  Η οριστική αποστρατεία της Γερμανίδας καγκελαρίου τον Σεπτέμβριο βοηθάει στην ανάδειξη αυτών των πτυχών εκείνης της περιόδου, κατά την οποία οι πολιτικοί αντίπαλοι του Αντώνη Σαμαρά είχαν επιχειρήσει να τον ταυτίσουν με τη Γερμανίδα. Τα χειρόγραφα όμως του Μεσσήνιου θα ρίξουν φως.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ