Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Σοκ στην Ευρώπη για τα πολύ θερμά λόγια των Αμερικανών για τη Μελόνι: «Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε»

  Ξένισε πάρα πολλούς στην Ευρώπη η θέρμη δήλωση του Μπλίνκεν προς την Μελόνι. Ο ισχυρός άντρας της αμερικανικής διπλωματίας σε αντίθεση με την ψυχρή ευρωπαΐκή υποδοχή στην νέα κυβέρνηση της Ιταλίας, δήλωσε ότι αδημονεί να συνεργαστεί με την «Ακροδεξιά» νικήτρια, στα πλαίσια του ουκρανικού και των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων»!

  Κουβέντα για την Ευρώπη. Γιατί όμως απορούμε;

  Ξεχάσαμε την σαφέστατη υποστήριξη των ΗΠΑ στο BREXIT και έπειτα την ζεστή αγκαλιά που άνοιξε στην εκτός Ευρώπης Βρετανία, η οποία μάλιστα κατέληξε στην συμφωνία AUKUS που στράφηκε εναντίον της Γαλλίας; Δηλαδή εναντίον της ΕΕ και των συμφερόντων της;

  Είναι καιρός να συνειδητοποιήσουμε ότι η έκθεση του ινστιτούτου RAND η οποία αντιγράφει σχεδόν κατά γράμμα την «μεγάλη σκακιέρα» του Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι, επιβεβαιώνεται καθημερινά.

  Ο Μπρεζίνσκι, πολύ σκληρότερος από τον Κίσινγκερ, χάραξε εντέλει την γραμμή που ακολουθεί ανελλιπώς η Αμερική έναντι της Ευρώπης από το 1999.

  Η θηριώδης έκφανση αυτής της γραμμής φάνηκε με την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία. Όλες οι κυρώσεις που επιβλήθηκαν, κατέστρεψαν την ευρωπαΐκή οικονομία, εισέφεραν όμως δισεκατομμύρια δολάρια στα αμερικανικά ταμεία.

  Αυτή η αγάπη του Μπλίνκεν προς την Μελόνι, δεν αποκλείεται να αποτελεί άλλο ένα επεισόδιο στην ξεκάθαρη προσπάθεια των ΗΠΑ να αποδυνάμωση περαιτέρω την ΕΕ. Η οποία σύμφωνα με τον Μπρεζίνσκι, θα ήταν ένας επικίνδυνος ανταγωνιστής για την παντοκρατορία των ΗΠΑ στον πλανήτη.

  Αυτό θα φανεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, από τις πρώτες κινήσεις της νέας ιταλικής κυβέρνησης.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗolympia.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ