Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Σοκ από την αποκάλυψη του Bloomberg: Η Τουρκία έκανε δοκιμή ενός βαλλιστικού πυραύλου μικρού βεληνεκούς

  Μια πολύ ανησυχητική είδηση μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg. Σύμφωνα με όσα αναφέρει, η Τουρκία έκανε σήμερα δοκιμή ενός βαλλιστικού πυραύλου μικρού βεληνεκούς.

  Το Bloomberg επικαλείται δυο διαφορετικές πηγές που έχουν πρόσβαση σε συγκεκριμένη πληροφόρηση και όπως αναφέρει ο βαλλιστικός πύραυλος εκτοξεύθηκε πάνω από την Μαύρη Θάλασσα.

  Τοποθετεί το σημείο εκτόξευσης του βαλλιστικού πυραύλου από ένα αεροδρόμιο κοντά στην πόλη του Ρίζε. Η εκτόξευση έγινε σήμερα το πρωί.

  Σύμφωνα με ανάρτηση πανεπιστημιακού στο twitter, η Τουρκία πλέον με αυτόν τον βαλλιστικό πύραυλο μπορεί να χτυπήσει στόχους και πέραν της Αθήνας και όπως αναφέρει «επιθυμούν πυραύλους ακόμα μεγαλύτερου βεληνεκούς που θα μπορούν να φέρουν πυρηνικές κεφαλές».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ