Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Σοκαριστικό βίντεο: Κούρδοι κρέμασαν ανάποδα ομοίωμα του Ερντογάν στη Στοκχόλμη (vid)

  Την οργή της Άγκυρας προκάλεσε η κίνηση Κούρδων στη Στοκχόλμη, να κρεμάσουν ανάποδα ομοίωμα του Τούρκου Προέδρου.

  Το συμβάν μετέδωσαν φιλοκυβερνητικά τουρκικά ΜΜΕ έδειξαν. Η κίνηση έγινε στο πλαίσιο μιας διαμαρτυρίας μελών του PKK. Ο υπουργός Εξωτερικών της Σουηδίας Τομπάιας Μπίλστρομ δήλωσε ότι η Στοκχόλμη καταδίκασε το περιστατικό. “Το να απεικονίζεται ένας εκλεγμένος από το λαό πρόεδρος ως εκτελεσμένος έξω από το δημαρχείο είναι αποτρόπαιο”, είπε.

  Το βίντεο που ανάρτησε στο Twitter η Επιτροπή της Ροζάβα (όπως αποκαλούνται τα κουρδικά εδάφη στη βόρεια Συρία) δείχνει την εκτέλεση του Ιταλού δικτάτορα Μπενίτο Μουσολίνι το 1945, και μετά το ομοίωμα του Ερντογάν κρεμασμένο από σχοινί.

  «Η Ιστορία έδειξε ότι αυτό το τέλος έχουν οι δικτάτορες» υπογραμμίζεται, και προστίθεται ότι «είναι καιρός ο Ερντογάν να παραιτηθεί προτού καταλήξει κρεμασμένος στην Ταξίμ», την εμβληματική πλατεία της Κωνσταντινούπολης.

  Ο πρεσβευτής της Σουηδίας στην Άγκυρα κλήθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών.

  Tην ίδια ώρα, σύμφωνα με το ιστολόγιο Υπερβόριοι, η κυβέρνηση απέρριψε το αίτημα της Τουρκίας για έκδοση τεσσάρων Τούρκων πολιτών. Οι άνδρες περιλαμβάνονται στις λίστες που εμφανίζονται στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης με άτομα που ο Πρόεδρος Ερντογάν και η Τουρκία θέλουν να εκδοθούν.

  Οι άνδρες είναι μεταξύ 26 και 68 ετών και, σύμφωνα με την Τουρκία, έχουν διασυνδέσεις με το κίνημα Γκιουλέν, το οποίο η χώρα θεωρεί τρομοκρατική οργάνωση. Οι κατηγορίες περιλαμβάνουν τα πάντα, από μέλος ένοπλης τρομοκρατικής οργάνωσης και κατασκοπεία έως απόπειρα πραξικοπήματος κατά της κυβέρνησης.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ