Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Σοκαριστική αποκάλυψη από Drone στην Μαριούπολη: Ένοπλοι που φέρεται να ανήκουν στο τάγμα Αζόφ χρησιμοποιούν αμάχους ως «ανθρώπινες ασπίδες» (vid)

  Βίντεο το οποίο έχει κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει ένοπλους Ουκρανούς που φέρεται να ανήκουν στο τάγμα Αζόφ, να βρίσκονται στις ταράτσες κατοικημένων κτιρίων με εκτοξευτήρες, χρησιμοποιώντας τους αμάχους ως ανθρώπινες ασπίδες.

  Τα εναέρια πλάνα που δημοσιευθήκαν από το wargonzoo, δείχνουν επίσης ότι οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις «κρύβουν» βαρύ στρατιωτικό εξοπλισμό στην ίδια περιοχή.

  «Θυμηθείτε αυτό το βίντεο όταν τα δυτικά μέσα ενημέρωσης αρχίζουν να διακινούν εικόνες και πλάνα από κτίρια κατοικιών που έχουν υποστεί ζημιές από βομβαρδισμούς. Οι ουκρανικές δυνάμεις χρησιμοποιούν και πάλι τους αμάχους ως ”ανθρώπινες ασπίδες”» σχολιάζει ο επαγγελματίας φωτογράφος που καλύπτει τις μάχες στις περιοχές του Ντονμπάς.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ