Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Σοκαριστικά βίντεο: Οι Ουκρανοί νεοναζί εκτελούν εν ψυχρώ ρωσόφωνους κατοίκους στο Κουπιάνσκ

  Φρίκη προκαλεί η δημοσιοποίηση βίντεο που απεικονίζει τις πρακτικές των Ουκρανών νεοναζί οι οποίοι έχουν ξεκινήσει εκτελέσεις με συνοπτικές διαδικασίες σε ρωσόφωνους κατοίκους στις πόλεις Κουπιάνσκ και Ιζίουμ με την κατηγορία ότι ήταν συνεργάτες των Ρώσων.

  Οι ρωσόφωνοι έχουν ρωσική εθνική συνείδηση. Με λίγα λόγια το Κίεβο τους εκτελεί επειδή ως εθνικά Ρώσοι ήταν «χάρηκαν» ιδιαίτερα που οι πόλεις τους είχαν περάσει στον ρωσικό έλεγχο!

  Την ίδια στιγμή εντύπωση προκαλεί η κατάσταση των ουκρανικών στρατευμάτων στην Χερσώνα στη νότια όχθη του ποταμού Ingulets μετά την καταστροφή από την ρωσική Αεροπορία του φράγματος στην πόλη Krivoy Rog.

  Oι Ουκρανοί κυριολεκτικά «κολυμπούν» μέσα στα χαρακώματά τους ενώ έχουν μεγάλη δυσκολία να μεταφέρουν σε ασφαλή τοποθεσία και σε νοσοκομεία τους τραυματίες τους.

  Οι πόλεις της περιοχής έχουν πλημμυρίσει από τα νερά που απελευθερώθηκαν όταν καταστράφηκε το φράγμα. Με την κίνηση αυτή οι Ρώσοι πέτυχαν να «σβήσουν» την προετοιμαζόμενη επίθεση στην Ζαπορίζια και απέκοψαν τις ουκρανικές δυνάμεις στην Χερσώνα λόγω υπερχείλισης του ποταμού Ingulets.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗpronews.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ