Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Σοκάρει η πρόβλεψη του ΠΟΥ για την εξέλιξη της πανδημίας μετά την Όμικρον

  Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) έχει επανειλημμένως προειδοποιήσει για τον κίνδυνο που διατρέχει ο εφησυχασμός για την εξέλιξη του ιού και η αποδοχή της προοπτικής ότι η παραλλαγή Όμικρον θα τελειώσει την πανδημία.

  Ανώτερος αξιωματούχος του ΠΟΥ προειδοποίησε εκ νέου κατά των αρχών που πιστεύουν ότι έχουν περάσει τα χειρότερα, εκτίμηση στην οποία προβαίνουν βλέποντας ότι μειώνοντα τα ποσοστά μόλυνσης της Όμικρον.

  Η Μαρία βαν Κερκάβε μιλώντας στο BBC είπε: «Μπορεί να βγαίνετε από το τελευταίο κύμα της Όμικρον. Σε πολλές χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, που έχει υψηλό επίπεδο πληθυσμιακής ανοσίας από μόλυνση και κάλυψη εμβολιασμού, θα δείτε μια διαφορά στο μέλλον. Είστε σε διαφορετικό στάδιο της πανδημίας».

  «[Ωστόσο] από τις 10 δισε. δόσεις των εμβολίων που έχουν χορηγηθεί μέχρι σήμερα, υπάρχουν ακόμη 3 δισ. άνθρωποι που περιμένουν την πρώτη τους δόση. Εξακολουθούμε να έχουμε έναν ιδιαίτερα ευαίσθητο πληθυσμό, και ακόμα κι αν υπάρχουν κάποιες χώρες πιο μακριά, ο υπόλοιπος κόσμος εξακολουθεί να βρίσκεται σε αυτόν. Είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα, πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με παγκόσμιες λύσεις», συνέχισε.

  «[Η πανδημία] δεν θα τελειώσει με αυτό το τελευταίο κύμα της Όμικρον και δεν είναι η τελευταία παραλλαγή για την οποία θα μας ακούσετε να μιλάμε», κατέληξε.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ