Κυριακή, 1 Μαΐου 2022

Ο Ιβάν Σαββίδης διεκδικεί το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης – Γιατί ανησυχούν οι Αμερικανοί

Όχι μόνο δεν σταματά τις επενδύσεις στη βόρεια Ελλάδα, αλλά συνεχίζει ακάθεκτος ο ομογενής επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, που, μετά την απόκτηση του 72% του...
More

  Latest Posts

  Σε απόγνωση ο Ερντογάν: «Βγάλτε τα χρήματα κάτω από τα μαξιλάρια»

  Έκκληση προς τους συμπατριώτες τους να «βγάλουν τα χρήματα κάτω από τα μαξιλάρια» και να τα εκμεταλλευτούν στο πλαίσιο «των ευκαιριών της νέας οικονομική πολιτικής» που εφαρμόζει -αλλά έχει… κατατροπώσει την αξία της τουρκικής λίρας- απηύθυνε ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν.


  Μιλώντας μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο Ερντογάν απευθύνθηκε σε άτομα και φορείς που διαθέτουν χρήματα είτε στις τράπεζες, είτε στα σπίτια τους.


  «Επιθυμώ να κάνω μία έκκληση στα άτομα ή τους φορείς που διαθέτουν χρήματα στις τράπεζες, κάτω από τα μαξιλάρια, στις ταμειακές και ιδιαίτερα σε άτομα τα οποία διαθέτουν συνάλλαγμα. 


  Καλώ τους πάντες να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που έφερε η νέα οικονομική πολιτική μας, την οποία οικοδομήσαμε έχοντας ως θεμέλια τις επενδύσεις την απασχόληση, την παραγωγή και τις εξαγωγές» δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος, εκτιμώντας πως: 

  «οι διακυμάνσεις που προκάλεσαν οι αυξήσεις στις τιμές και στις ισοτιμίες, μετά από κάποιο διάστημα σίγουρα θα σταματήσουν».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ