Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Σε απόγνωση οι επιχειρηματίες της εστίασης μετά τα νέα καταστροφικά μέτρα

  Σύμφωνα με τον Γιάννη Δαβερώνη, πρόεδρο Εστιατόρων Αττική, ο κλάδος βιώνει συνθήκες αβεβαιότητας, καθώς εδώ και δύο χρόνια δοκιμάζεται λόγω της πανδημίας.

  Όπως τόνισε μιλώντας στο Μega τα νέα μέτρα που αφορούν την εστίαση έχουν μειώσει την επισκεψιμότητα των ανθρώπων που πήγαιναν στα καταστήματα εστίασης, ενώ οι παρεμβάσεις που αφορούν τη μείωση του ωραρίου και την απαγόρευση της μουσική δημιούργησαν προβλήματα.

  Ιδιαίτερα το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς ήταν καταστροφικό για την εστίαση μετά τα νέα μέτρα, με τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων και την απαγόρευση της μουσικής να κάνουν τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους.

  «Από τη πρώτη μέρα που ανακοινώθηκαν τα μέτρα στείλαμε στην κυβέρνηση τα αιτήματα που θα μπορούσαν να κρατήσουν βιώσιμο τον κλαδο», επεσήμανε, αναφέροντας ενδεικτικά τη μείωση των ενοικίων και τις αναστολές στο προσωπικό.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ