Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Σάλος από τις αποκαλυπτικές δηλώσεις Μπάιντεν: «Είμαστε σε ένα σημείο καμπής – Θα υπάρξει μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων»

  Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν, περί μιας «νέας παγκόσμιας τάξης» η οποία έρχεται με αφορμή την ουκρανική κρίση και τις κυρώσεις της Δύσης στη Ρωσία. 

  Ο Αμερικανός πρόεδρος σε ομιλία που είχε με τους CEO των General Motors, Apple and Amazon, σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στον Λευκό Οίκο αναφέρθηκε στην ανάγκη της ενίσχυσης της κυβερνοασφάλειας και υποστήριξε ότι μπαίνουμε σε μια «νέα παγκόσμια τάξη».

  «Είμαστε σε ένα σημείο καμπής, στην παγκόσμια οικονομία, το οποίο λαμβάνει χώρα κάθε 3-4 γενιές», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος.

  «Τώρα είναι μια στιγμή που τα πράγματα αλλάζουν», πρόσθεσε ο Μπάιντεν.

  «Θα υπάρξει μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων εκεί έξω, και πρέπει να την οδηγήσουμε και να ενώσουμε τον υπόλοιπο ελεύθερο κόσμο πάνω σε αυτό». Αναφέρθηκε επίσης σε μια «φιλελεύθερη παγκόσμια τάξη πραγμάτων», η οποία είπε ότι έχει βοηθήσει τον κόσμο να αποφύγει παγκόσμιες συγκρούσεις από το 1946.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ