Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Ρωσικό πετρέλαιο: Απογειώθηκαν οι εισαγωγές στην Κίνα

  Οι συνολικές εισαγωγές της Κίνας από τη Ρωσία εκτινάχθηκαν στα ύψη τον Μάιο, φτάνοντας στα 10,27 δισ. δολάρια, σε μία σαφέστατη ένδειξη στήριξης του Πεκίνου στη Μόσχα, που δέχεται τις κυρώσεις της Δύσης. Πρόκειται για αύξηση 80% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό μήνα, η οποία και οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην αύξηση των εισαγωγών ενέργειας. 

  Οι συνολικές κινεζικές εισαγωγές αργού πετρελαίου αυξήθηκαν τον Μάιο κατά 55% στα 8,42 εκατ. τόνους, με τη Ρωσία να υποσκελίζει τη Σαουδική Αραβία και να αναδεικνύεται σε βασικός προμηθευτής της Κίνας. Ακόμη και στο υγροποιημένο φυσικό αέριο, οι ρωσικές πωλήσεις προς την Κίνα αυξήθηκαν κατά 54% στα 397.000 τόνους, παρά το γεγονός ότι οι συνολικές εισαγωγές του καυσίμου στην κινεζική αγορά μειώθηκαν. 

  Η Κίνα αγόρασε επίσης περισσότερο χάλυβα και παλλάδιο. Ωστόσο οι εισαγωγές αλουμινίου ήταν μειωμένες κατά 21% και εκείνες του επεξεργασμένου νικελίου κατέρρευσαν κατά 90%. Βουτιά 87% και στις εισαγωγές σιτηρών. 

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ