Τρίτη, 9 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Ραγδαίες διεθνείς εξελίξεις: Στρατιωτική βάση της Ρωσίας στη Σερβία

  Ο Ρώσος πρέσβης στο Βελιγράδι, ανακοίνωσε ότι η Μόσχα σχεδιάζει να δημιουργήσει στρατιωτική βάση στη Σερβία.

  Ο Αλεξάντερ Μποτάν Καρτσένκο δήλωσε σύμφωνα με το sm.news, ότι η ανάπτυξη ρωσικών βάσεων στη Σερβία απασχολεί Βελιγράδι και Μόσχα.

  Ο Μποτάν Καρτσένκο σημείωσε επίσης ότι η Σερβία είναι μια φίλη χώρα και το Βελιγράδι «απορρίπτει θεμελιωδώς τις αντιρωσικές κυρώσεις».

  Υπενθύμισε τη συμφωνία για την προμήθεια φυσικού αερίου σε πιο ευνοϊκή τιμή. Ο πρέσβης τόνισε δε, ότι η Ρωσία διασφαλίζει την ενεργειακή σταθερότητα της Σερβίας.

  Πρόσθεσε δε, ότι οι χώρες συνεχίζουν τη στρατιωτικο-τεχνική συνεργασία, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ευνοϊκές συνθήκες.

  Νωρίτερα, ο υπουργός Εσωτερικών της Σερβίας Aleksandar Vulin ανακοίνωσε ότι η χώρα του αρνείται να μπει σε σύγκρουση με τη Ρωσία και να γίνει το «πεζικό του ΝΑΤΟ».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ