Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Πώς οι Τούρκοι εκμεταλλεύονται τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ – Κάνουν «χρυσές» δουλειές

  Η βασίλισσα Ελισάβετ πέθανε και αυτό στεναχώρησε τους Βρετανούς αλλά «χαροποίησε» τους Τούρκους!Γιατί; Γιατί οι ανθοπώλες από τη γειτονική χώρα έφτασαν στο σημείο να ναυλώνουν αεροπλάνα μεταφοράς εμπορευμάτων, αντί για φορτηγά οχήματα, καθώς σπεύδουν να μεταφέρουν όσα περισσότερα λουλούδια μπορούν στη Βρετανία για να αντεπεξέλθουν στον καταιγισμό παραγγελιών μετά τον θάνατο της.

  Οι παραγγελίες για νωπά κομμένα άνθη αυξήθηκαν κατά 90% από τότε που πέθανε η βασίλισσα, λέει ο Σελτσούκ Τσελεμπί, μέλος του Χρηματιστηρίου Εμπορευμάτων της Αττάλειας, προσθέτοντας ότι οι Τούρκοι ανθοπώλες μπόρεσαν να ικανοποιήσουν μόνο περί το 40% της ζήτησης.

  «Είναι τέλος εποχής στη (μεσογειακή επαρχία) της Αττάλειας. Βρισκόμαστε σε μια περίοδο, όπου η παραγωγή στα ορεινά της (νότιας επαρχίας) Ισπάρτα βαίνει μειούμενη» δήλωσε ο Τσελεμπί στο Reuters.

  Η αύξηση της ζήτησης σημαίνει ότι οι ανθοπώλες χρειάστηκε να ναυλώσουν αεροπλάνα για να στείλουν λουλούδια στη Βρετανία, κάτι το οποίο απαιτεί μια ημέρα σε αντίθεση με τη μια εβδομάδα που είναι ο αντίστοιχος χρόνος για τα φορτηγά, εξήγησε ο Τσελεμπί.

  Η θυγατρική της Turkish Airlines, η Turkish Cargo, ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει την αποστολή περισσότερων από 500.000 λουλουδιών με βάρος σχεδόν 13 τόνους από την Αττάλεια και την Ισπάρτα στην Αγγλία για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ.

  «Από τις αρχές της εβδομάδας η Turkish Cargo έχει παραδώσει σχεδόν τέσσερις τόνους λουλούδια στο Λονδίνο» αναφέρει η εταιρεία. Στο διάστημα 5-12 Σεπτεμβρίου τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι οι εξαγωγές λουλουδιών από την Τουρκία στην Αγγλία αυξήθηκαν κατά 40%, σε σχέση με το ίδιο διάστημα πέρυσι.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗinstanews.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ