Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Πως είδαν οι ΗΠΑ τη δολοφονία της κόρης του Ντούγκιν

  Ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ δήλωσε σήμερα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες καταδικάζουν απερίφραστα την εσκεμμένη στόχευση αμάχων οπουδήποτε, όταν ρωτήθηκε για τη δολοφονία της Ντάρια Ντούγκινα, της κόρης Ρώσου υπερεθνικιστή, σε επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο κοντά στη Μόσχα.

  Μιλώντας στην καθημερινή ενημέρωση του Τύπου, ο εκπρόσωπος Νεντ Πράις αρνήθηκε να πει εάν η Ουάσινγκτον γνωρίζει ποιος ήταν πίσω από την επίθεση, αλλά είπε ότι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Ρώσοι θα βγάλουν “ορισμένα συμπεράσματα”.

  Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας της Ρωσίας κατηγόρησε τις μυστικές υπηρεσίες της Ουκρανίας για τη δολοφονία της Ντούγκινα. Η Ουκρανία, η οποία αμύνεται σε αυτό που αποκαλεί κατακτητικό πόλεμο αυτοκρατορικού τύπου που διεξάγεται από τη Ρωσία, αρνήθηκε την εμπλοκή της στην επίθεση.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ