Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Πρόβλεψη ΣΟΚ: Περισσότεροι θάνατοι στην Ελλάδα από Γαλλία και Ιταλία

  «Στη χώρα μας με 60% εμβολιασμένων έχουμε μ.ο. 17 νεκρούς. Τα στοιχεία δείχνουν πόσο μας προστατεύει το εμβόλιο. Ένα ποσοστό εμβολιασμένων ίσως 50% δεν έχουν κανονικό ιικό φορτίο όταν μολυνθούν με τη μετάλλαξη Δέλτα για αυτό πρέπει να κάνουν τρίτη δόση», είπε στο «Τώρα ό,τι συμβαίνει» στο Open ο Αχιλλέας Γραβάνης, καθηγητής Φαρμακολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης.

  «Χθες στην Κρήτη πέθανε 40χρονος υγιέστατος ανεμβολίαστος», σημείωσε. «Έχουν εμβολιαστεί 2,8 δισεκατομμύρια και πρέπει να εμβολιαστούν 7 δισ. παγκοσμίως!», είπε ο καθηγητής Φαρμακολογίας.

  Ποιοι πρέπει να κάνουν την τρίτη δόση του εμβολίου

  Μιλώντας για την τρίτη δόση του εμβολίου για τον κορονοϊό, ο κ. Γραβάνης τόνισε πως «αφορά όσους δεν ανέπτυξαν ανοσία με προβλήματα υγείας και στους άνω τους 60».

  «Δεν ξέρουμε πότε θα ακολουθήσει ο επόμενος πληθυσμός. Περιμένουμε έρευνες από Ισραήλ κα. Μάλλον αρχές του επόμενου έτους». Παράλληλα, τόνισε ότι οι εταιρίες ετοιμάζουν εμβόλια προσαρμοσμένα για τις μεταλλάξεις Άλφα και Δέλτα.

  Σε σχέση με το χάπι για τον κορονοϊό, υπογράμμισε ότι «τρελαίνει γενετικά τον ιό όταν περάσει στα κύτταρά μας και δεν τον αφήνει να αναπτυχθεί. Ακόμη όμως έχει ερωτηματικά για το πως επηρεάζει τα ένζυμα. Δεν είναι όμως η απάντηση στην πανδημία. Πρέπει να αποδειχθεί ότι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό».

  Βατόπουλος: Έχουμε περισσότερους θανάτους από Γαλλία και Ιταλία

  «Έχουμε λιγότερους θανάτους από το δεύτερο και τρίτο κύμα, αλλά έχουμε περισσότερους θανάτους από Γαλλία και Ιταλία που δείχνει τάση επιδείνωσης τις επόμενες εβδομάδες!», τόνισε από τη δική του πλευρά ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος. «Στα 5 εκατομμύρια εμβολιασμούς έχουμε ελάχιστες παρενέργειες αλλά πολλούς νεκρούς», σημείωσε.

  Σε σχέση με τη Βόρεια Ελλάδα, υπογράμμισε «θα δούμε αν θα αποδώσουν τα μέτρα».

  «Εμένα με ανησυχεί η παγκόσμια κατάσταση. Η Αφρική είναι εμβολιασμένη στο 30%. Υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα ανισοκατανομής». Σε ερώτηση πως θα είναι ο φετινός χειμώνας τόνισε: «Αυτό είναι το στοίχημα. (…) Δεν θέλουμε να έχουμε πάλι περιορισμούς, lockdown. Ελπίζουμε να το πέτυχουμε».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ