Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Πούτιν: Διεξάγεται πλήρους κλίμακας πληροφοριακός πόλεμος εναντίον της Ρωσίας

  Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν υποστήριξε ότι διεξάγεται ένας πόλεμος πλήρους κλίμακας εναντίον της Ρωσίας στον χώρο της πληροφορίας, όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti.

  “Ο αριθμός των επιθέσεων στον κυβερνοχώρο κατά των πληροφοριακών υποδομών της Ρωσίας αυξάνεται σταθερά τα τελευταία χρόνια. Όλα τα τελευταία χρόνια, αλλά με την έναρξη μιας ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στο Ντονμπάς της Ουκρανίας, οι προκλήσεις στον τομέα αυτό έχουν γίνει ακόμη πιο έντονες και σοβαρές, πιο εκτεταμένες. Στην πραγματικότητα, έχει εξαπολυθεί μια πραγματική επίθεση εναντίον της Ρωσίας, ένας πόλεμος στον χώρο της πληροφορίας”, υποστήριξε ο Πούτιν σε συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας.

  Ο ίδιος πρόσθεσε ότι, πρώτα απ’ όλα, ο αριθμός των κυβερνοεπιθέσεων έχει αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό.

  “Όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, οι χάκερ ατομικά σίγουρα δεν μπορούν να το κάνουν. Οι επιθέσεις εξαπολύονται από διαφορετικά κράτη και είναι σαφώς συντονισμένες. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ενέργειες κυβερνητικών υπηρεσιών”, υποστήριξε ο Ρώσος πρόεδρος.

  Ο Πούτιν υποστήριξε ακόμη ότι οι στρατοί ορισμένων χωρών περιλαμβάνουν ήδη επίσημα στρατεύματα στον κυβερνοχώρο.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ