Κυριακή, 3 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Παραδίδεται το Τάγμα Αζόφ: «Δεν εμπιστευόμαστε τον Ζελένσκι – Θέλουμε να πάμε στην Τουρκία»

  Δραματική είναι η κατάσταση για τους Ουκρανούς που παραμένουν κλεισμένοι στο Azovstal, καθώς το σχέδιο του Βλαντίμιρ Πούτιν για εγκλωβισμό του εργοστασίου φαίνεται πως έχει επιτυχία.

  Σύμφωνα με πληροφορίες σε δύο μέρες θα εξαντληθούν τα αποθέματα φαγητού και νερού και τότε θα ξεκινήσουν τα μεγάλα προβλήματα για τους Ουκρανούς μαχητές.

  Σύμφωνα με το defencenet.ru, οι Ουκρανοί που βρίσκονται στο Azovstal (κυρίως μέλη του Τάγματος Αζόφ) ζητούν από τους Ρώσους στρατιώτες να παραδοθούν αλλά υπό όρους.

  Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ (DPR) Denis Pushilin, οι Ουκρανοί δεν εμπιστεύονται την κυβέρνηση του Κιέβου και θέλουν να πάνε στην Τουρκία.

  «Βγαίνουν και μιλούν τόσο στον στρατό μας όσο και στους Ρώσους και προσπαθούν να διαπραγματευτούν καλύτερα. Δεν εμπιστεύονται ιδιαίτερα το Κίεβο. Στα τελευταία τους αιτήματα, ζητούν να μην εκκενωθούν στο Κίεβο, ή σε κάποιο μέρος που ελέγχει η κυβέρνηση του Β.Ζελένσκι, αλλά να πάνε στην Τουρκία και εκεί να αφοπλιστούν. Λένε: “Θα βγούμε με όπλα, θα πάμε στην Τουρκία και εκεί θα αφοπλίσουμε”», είπε ο αρχηγός του DPR.

  Σύμφωνα με τον ίδιο, οι στρατιώτες του Τάγματος Αζόφ είναι εγκληματίες πολέμου και θα πρέπει να περιμένουν να δικαστούν.

  «Αν μιλάμε για το Αζόφ, αυτοί είναι εγκληματίες πολέμου, είτε θα έχουν μακροχρόνια φυλάκιση, είτε δικαστήριο και αντίστοιχη απόφαση. Απλώς δεν μπορεί να είναι διαφορετικά», είπε.

  Ο Πουσίλιν πρόσθεσε ότι μίλησε πολύ με τους κατοίκους της Μαριούπολης, οι οποίοι είπαν τι έπαθαν από τους Ουκρανούς νεοναζί.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ