Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021

Intrakat: Υπογραφή σύμβασης έργου «Εσωτερικά Δίκτυα Αποχέτευσης Λυμάτων Παραλιακών Οικισμών Αιγιαλείας», ύψους 24,4 εκατ. ευρώ

Υπογράφηκε πρόσφατα μεταξύ της Intrakat και της Δ.Ε.Υ.Α. Αιγιαλείας η σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Εσωτερικά Δίκτυα Αποχέτευσης Λυμάτων Παραλιακών Οικισμών Αιγιαλείας», ύψους...
More

  Latest Posts

  Πανδημία: «Μακρύς ο δρόμος» μέχρι την ομαλότητα

  Η ανομοιογενής παγκόσμια διάθεση των εμβολίων κατά του κορωνοϊού σημαίνει ότι η επιστροφή στην «κανονικότητα» θα πάρει χρόνο, δήλωσε η διευθύντρια της κοινοπραξίας Covid-19 Genomics UK (Cog-UK) Σάρον Πίκοκ μιλώντας στο Reuters.

  Όπως είπε, παρακολουθεί τις νέες παραλλαγές που αναδύονται σε όλο τον κόσμο. «Υπάρχουν πολλές νέες μεταλλάξεις στην παραλλαγή Δέλτα και γι’ αυτό βρίσκονται υπό πολύ προσεκτική παρακολούθηση», είπε διευκρινίζοντας, ωστόσο, πως στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

  «Πρέπει να συνεχίσουμε να παρακολουθούμε για ένα συγκεκριμένο είδος παραλλαγής. Μιας παραλλαγής, αν θέλετε, που συνδέεται, για παράδειγμα, με ακόμη μεγαλύτερη εξάπλωση … Αυτό βρίσκεται υπό συνεχή παρακολούθηση αυτή τη στιγμή», εξήγησε.

  Η Πίκοκ προειδοποίησε ακόμα ότι έχουμε «μακρύ δρόμο» μέχρι να γυρίσουμε πίσω στην ομαλότητα, παρόλο που η βρετανική κυβέρνηση υποστηρίζει πως έφτασε ο καιρός να μάθουμε να ζούμε με τον ιό.

  «Δεν θα είναι μια μέρα που θα ξυπνήσουμε και θα πούμε ότι θα ζήσουμε με τον COVID-19 και όλα είναι εντάξει. Νομίζω ότι πρέπει να γίνουν πολλά ακόμη », είπε.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ