Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022

Η MYTILINEOS, η Vodafone και η Centrica υπογράφουν 10ετές «πράσινο» PPA στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η MYTILINEOS (RIC: MYTr.AT, Bloomberg: MYTIL.GA, ADR: MYTHY US) μέσω του Τομέα Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών και Αποθήκευσης Ενέργειας (RSD) και η Centrica υπέγραψαν Συμφωνία Αγοράς Ενέργειας (PPA) με την Vodafone UK που σχετίζεται με παραγόμενη...
More

  Latest Posts

  Ο Μπιλ Γκέιτς παρενοχλούσε εργαζόμενες της Microsoft με ανήθικα emails από το 2008

  Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον Μπιλ Γκέιτς με αφορμή το πολύκροτο διαζύγιό του από την επί 27 χρόνια σύντροφό του Μελίντα. Ο 65χρονος δισεκατομμυριούχος, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα σε διεθνή ΜΜΕ, παρενοχλούσε εργαζόμενες της Microsoft, στέλνοντας του ανήθικα emails.

  Τα emails του Μπιλ Γκέιτς προς τις δύο εργαζόμενες της Microsoft χρονολογούνται από το 2008, όταν ήταν ακόμα παντρεμένος με την πρώην σύζυγό του. Σε αυτά, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Wall Street Journal, o δισεκατομμυριούχος τις παρενοχλούσε, παρά την απόρριψη που δεχόταν από εκείνες.

  Τεχνικοί της Microsoft ανακάλυψαν τα εν λόγω emails και νομικοί σύμβουλοι της εταιρείας κάλεσαν τον Γκέιτς σε έκτακτο meeting, ζητώντας του να σταματήσει αυτή την συμπεριφορά. Σύμφωνα μάλιστα με την Wall Street Journal, τα στελέχη της εταιρίας δεν δίστασαν να χαρακτηρίσουν τα μηνύματά του ως «ανήθικα», «ακατάλληλα» και «προσβλητικά», τονίζοντας ότι θα έπρεπε να σταματήσει να παρενοχλεί τις δύο γυναίκες, πριν το θέμα πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

  Μιλώντας στην Wall Street Journal, εκπρόσωπος της Microsoft επιβεβαίωσε τις νέες αυτές αποκαλύψεις για τον Μπιλ Γκέιτς, σημειώνοντας ότι το έκτακτο meeting με τους νομικούς συμβούλους έγινε λίγο πριν από την απομάκρυνση του από την εταιρεία. Σημείωσε επίσης ότι ο δισεκατομμυριούχος στα emails του προς της δυο εργαζόμενες είχε προτείνει να συναντηθούν εκτός δουλειάς και πως «ήταν ξεκάθαρα φλερτ. Ίσως όχι εντελώς σεξουαλικό, αλλά έτειναν να γίνουν ανήθικα».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ