Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ο Μαδούρο διασύρει τον Μπάιντεν και στρέφεται σε Ρωσία και Κίνα

  Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο απευθύνθηκε στην Εθνοσυνέλευση (Κοινοβούλιο) με την ιδέα της δημιουργίας ενός πολιτικού μπλοκ συμμάχων της Ρωσίας και της Κίνας στην περιοχή της Λατινικής Αμερικής. Μέχρι σήμερα, η κυβέρνηση Μπάιντεν εκλιπαρούσε τον Μαδούρο για να πάρει πετρέλαιο.

  «Έρχεται μια νέα εποχή, μια ειδική στιγμή για να ενωθούν οι προσπάθειες και οι τρόποι της Λατινικής Αμερικής και της Καραϊβικής προκειμένου να πλησιάσουμε στη δημιουργία ενός ισχυρού μπλοκ πολιτικών δυνάμεων, οικονομικής δύναμης που θα μιλήσει στον κόσμο».

  Ο Μαδούρο πρόσθεσε επίσης ότι ένα τέτοιο «πολιτικό μπλοκ» θα μπορούσε να γίνει «νέος πόλος εξουσίας» μαζί με την Κίνα και τη Ρωσία.

  «Αυτή η κοινότητα θα μοιραζόταν κοινούς στόχους, τους οποίους ο μεγαλύτερος αδελφός μας [ο Πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας] μιλάει για τον Σι Τζινπίνγκ: η ανθρωπότητα ενωμένη από μια κοινή μοίρα. Ή [η οικοδόμηση] αυτού του πολυπολικού και πολυκεντρικού κόσμου που ο μεγαλύτερος αδερφός μας Πρόεδρος [του Ο Βλαντιμίρ Πούτιν μιλάει για τη Ρωσία», εξήγησε.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗnewsbreak.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ