Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ο διευθυντής της CIA δίνει τέλος στα σενάρια για την υγεία του Πούτιν

  Δεν υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ασταθής ή σε κακή υγεία, δήλωσε ο διευθυντής της CIA, Γουίλιαμ Μπερνς, την ώρα που αυξάνονται οι ανεπιβεβαίωτες εικασίες των μέσων ενημέρωσης ότι ο Ρώσος πρόεδρος, ο οποίος κλείνει τα 70 φέτος, μπορεί να πάσχει από κακή υγεία, πιθανώς καρκίνο.

  Ωστόσο ο κ. Μπερνς είπε ότι δεν υπήρχαν στοιχεία που να το υποδηλώνουν, αστειευόμενος ότι φαινόταν πως «παραείναι υγιής».

  «Υπάρχουν πολλές φήμες για την υγεία του προέδρου Πούτιν και από όσο μπορούμε να πούμε είναι εντελώς υγιής», δήλωσε ο Μπερνς στο Φόρουμ Ασφαλείας του Άσπεν στο Κολοράντο.

  Απαντώντας στα γέλια του ακροατηρίου, πρόσθεσε ότι δεν πρόκειται για επίσημη κρίση των πληροφοριών.

  Ο κ. Μπερνς, ο οποίος υπηρέτησε ως πρεσβευτής στη Μόσχα, είπε ότι παρακολουθούσε και συναλλασσόνταν με τον Ρώσο ηγέτη για περισσότερες από δύο δεκαετίες.

  «Ο κ. Πούτιν πιστεύει πολύ στον έλεγχο, τον εκφοβισμό και την εξισορρόπηση» και αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν σκληρύνει την τελευταία δεκαετία καθώς ο κύκλος των συμβούλων του έχει συρρικνωθεί, είπε ο επικεφαλής της CIA.

  «Είναι πεπεισμένος ότι το πεπρωμένο του ως ηγέτης της Ρωσίας είναι να αποκαταστήσει τη Ρωσία ως μεγάλη δύναμη. Πιστεύει ότι το κλειδί για να γίνει αυτό είναι να αναδημιουργηθεί μια σφαίρα επιρροής στη γειτονιά της Ρωσίας και δεν μπορεί να το κάνει αυτό χωρίς να ελέγξει την Ουκρανία», είπε ο πολύπειρος κ. Μπερνς.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ