Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021

Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Intrakat

Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Intrakat, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν τα σημαντικά γεγονότα του 2020 καθώς και ο...
More

  Latest Posts

  Ο αρχιμαφιόζος Πεκέρ «καίει» τον Ερντογάν: Στέλναμε όπλα και drones σε τζιχαντιστές

  Ο διαβόητος αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ ξαναχτύπησε με νέο βίντεο, διάρκειας περίπου μιας ώρας, μέσα στο οποίο «στοχοποίησε» την κυβέρνηση Ερντογάν, αποκαλύπτοντας στοιχεία και πληροφορίες για τις «χρυσές δουλειές» που έκαναν μαζί στη Συρία, υποστηρίζοντας τους τζιχανιστές της σαλαφιστικής σουνιτικής οργάνωσης «Αλ-Νούσρα».

  Ο Πεκέρ για ακόμα μια φορά εξαπέλυσε «αιχμές» για τις δουλειές που έκανε με το τουρκικό κράτος και τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, «καίγοντας» τον Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώς έδωσε στη δημοσιότητα νέα δεδομένα για τον τρόπο με τον οποίο συμμετείχαν όλοι μαζί στις εχθροπραξίες της Συρίας.

  Σύμφωνα με το Σκάι, ο αρχιμαφιόζος Πεκέρ αποκάλυψε ότι ο ίδιος σε συνεργασία με το τουρκικό κράτος και τις μυστικές υπηρεσίες έστελνε όπλα και μη επανδρωμένα αεροσκάφη στη Συρία.

  «Και δικές μου νταλίκες με όπλα κατέληγαν στην Αλ- Νούσρα» δηλώνει αναφερόμενος στην οργάνωση, που σύμφωνα με τις ΗΠΑ, σχετίζεται άμεσα με την Αλ- Κάιντα. Όπως αναφέρει μάλιστα η Αλ- Νούσρα δημιουργούσε βίντεο στα οποία ευχαριστούσε τόσο τον ίδιο όσο και την Τουρκία για τα όπλα που τους προμήθευαν.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ