Τρίτη, 5 Ιουλίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Οργή Ρωσίας και σφοδρή επίθεση Ζαχάροβα στην επικίνδυνη κυβέρνηση Μητσοτάκη και στα δυτικόδουλα ελληνικά ΜΜΕ

  Σφορή επίθεση στην ελληνική κυβέρνηση και στα δυτικόδουλα ελληνικά ΜΜΕ εξαπολύσει η εκπρόσωπος Τύπου του ρωσικού ΥΠΕΞ, Μαρία Ζαχάροβα δηλώνοντας μεταξύ άλλων πως «η κοινή λογική έχει θυσιαστεί στα συλλογικά δυτικά σχέδια να βλάψουν τη Ρωσία με οποιοδήποτε κόστος. Οι διμερείς σχέσεις καταστρέφονται σκόπιμα και οι ρωσοελληνικές σχέσεις, δυστυχώς, δεν αποτελούν εξαίρεση».

  Σύμφωνα με την ίδια, «η Αθήνα υποστηρίζει ενεργά το καθεστώς κυρώσεων της Ε.Ε.» με στόχο «όσο το δυνατόν συντομότερα να εγκαταλειφθεί το ρωσικό φυσικό αέριο» σημειώνοντας πως η χωρίς διακοπή προμήθειά του «ήταν παράγοντας σταθερότητας του τοπικού ενεργειακού τομέα εδώ και δεκαετίες».

  Διαβάστε το σχόλιο της Eπίσημης Eκπροσώπου του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Μαρίας Ζαχάροβα σχετικά με την αντιρωσική πληροφοριακή εκστρατεία στην Ελλάδα που έρχεται μετά τα «πυρά» της ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα για το γεγονός ότι η εθνικά επικίνδυνη κυβέρνηση Μητσοτάκη έσπευσε να κατονομάσει την Ρωσία ως υπεύθυνη για το θάνατο Ελλήνων ομογενών στην ανατολική Ουκρανία χωρίς να έχει το παραμικρό στοιχείο.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ