Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Οργή Ρωσίας και σφοδρή επίθεση Ζαχάροβα στην επικίνδυνη κυβέρνηση Μητσοτάκη και στα δυτικόδουλα ελληνικά ΜΜΕ

  Σφορή επίθεση στην ελληνική κυβέρνηση και στα δυτικόδουλα ελληνικά ΜΜΕ εξαπολύσει η εκπρόσωπος Τύπου του ρωσικού ΥΠΕΞ, Μαρία Ζαχάροβα δηλώνοντας μεταξύ άλλων πως «η κοινή λογική έχει θυσιαστεί στα συλλογικά δυτικά σχέδια να βλάψουν τη Ρωσία με οποιοδήποτε κόστος. Οι διμερείς σχέσεις καταστρέφονται σκόπιμα και οι ρωσοελληνικές σχέσεις, δυστυχώς, δεν αποτελούν εξαίρεση».

  Σύμφωνα με την ίδια, «η Αθήνα υποστηρίζει ενεργά το καθεστώς κυρώσεων της Ε.Ε.» με στόχο «όσο το δυνατόν συντομότερα να εγκαταλειφθεί το ρωσικό φυσικό αέριο» σημειώνοντας πως η χωρίς διακοπή προμήθειά του «ήταν παράγοντας σταθερότητας του τοπικού ενεργειακού τομέα εδώ και δεκαετίες».

  Διαβάστε το σχόλιο της Eπίσημης Eκπροσώπου του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Μαρίας Ζαχάροβα σχετικά με την αντιρωσική πληροφοριακή εκστρατεία στην Ελλάδα που έρχεται μετά τα «πυρά» της ρωσικής πρεσβείας στην Αθήνα για το γεγονός ότι η εθνικά επικίνδυνη κυβέρνηση Μητσοτάκη έσπευσε να κατονομάσει την Ρωσία ως υπεύθυνη για το θάνατο Ελλήνων ομογενών στην ανατολική Ουκρανία χωρίς να έχει το παραμικρό στοιχείο.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ