Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  «Οι Ρώσοι θα τους φτύσουν σαν τις μύγες – Ποντάρουν σε προδότες» – Ο Πούτιν για την πέμπτη φάλαγγα της Δύσης

  «Πυρά» κατά της πέμπτης φάλαγγας της Δύσης εξαπέλυσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, οι οποίοι, όπως είπε, προσπαθούν να διχάσουν τη χώρα και να προκαλέσουν εμφύλιο πόλεμο.

  Ο πρόεδρος της Ρωσίας έκανε λόγο για «πέμπτη φάλαγγα» της Δύσης στη Ρωσία με στόχο «να μας διχάσουν» και «να προκαλέσουν εμφύλια διαμάχη». «Μόνος τους στόχος η καταστροφή της Ρωσίας» συμπλήρωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

  Θέλοντας, μάλιστα, να τονίσει την ενόχλησή του από τη στάση αυτών των «προδοτών» ο Βλαντιμίρ Πούτιν είπε χαρακτηριστικά ότι «οι Ρώσοι θα τους φτύσουν σαν ένα ενοχλητικό μυγάκι που μπήκε στο στόμα τους».

  «Φωτογραφίζοντας» ποιους εννοεί ο Πούτιν αναφέρθηκε σε αυτούς που «κερδίζουν τα χρήματά τους εδώ (σ.σ. στη Ρωσία) αλλά ζουν εκεί (σ.σ. στη Δύση)» για τους οποίους είπε ότι θα λειτουργήσουν ως «πέμπτη φάλαγγα για να διχάσουν τη χώρα μας».

  «Δεν κρίνω αυτούς που ζουν σε βίλες στη Μαϊάμι ή τη Γαλλική Ριβιέρα ή αυτούς που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς όστρακα ή φουά γκρα ή όσους ζητούν «φυλετικές ελευθερίες». Το πρόβλημα είναι ότι πνευματικά βρίσκονται εκεί και όχι εδώ με τον λαό μας, με τη Ρωσία» είπε ο Βλαντιμίρ Πούτιν και συμπλήρωσε:

  «Η Δύση θα προσπαθήσει να ποντάρει πάνω στην αποκαλούμενη «πέμπτη φάλαγγα», σε προδότες για να διχάσει την κοινωνία μας, για να προκαλέσει εμφύλια διαμάχη, για να πετύχει το στόχο της που δεν είναι άλλος από την καταστροφή της Ρωσίας».

  Ο Ρώσος πρόεδρος υποστήριξε, επίσης, ότι η ένοπλη σύγκρουση στην Ουκρανία αποτέλεσε πρόσχημα για τη Δύση προκειμένου να επιβάλει κυρώσεις «γιατί δεν θέλουν μια ισχυρή και αυτόνομη Ρωσία» προσθέτοντας ότι η στρατιωτική επιχείρηση θα συνεχιστεί όπως έχει σχεδιαστεί.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ