Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Οι προσπάθειες του Ζελένσκι να πυροδοτήσει Τρίτο Παγκόσμιο: «Η Ρωσία θα χρησιμοποιήσει χημικά όπλα»

  Ασταμάτητος ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην προσπάθειά του να προκαλέσει σύγκρουση Ρωσίας και ΝΑΤΟ και παγκόσμιο ολοκαύτωμα.

  Σε ένα ακόμη τηλεδιάγγελμά από τα εκατοντάδες ο Ζελένσκι μίλησε πάλι για «ενδεχόμενη χρήση χημικών όπλων από τη Ρωσία στην πόλεμο στην Ουκρανία.»

  «Ο κίνδυνος μιας χρήσης, σε μεγάλη κλίμακα, χημικών όπλων από τη Ρωσία στο έδαφος της Ουκρανίας είναι πραγματικός», δήλωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας, σε ένα βιντεομήνυμα με το οποίο απευθύνθηκε στους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων της G7.

  Η προειδοποίηση αυτή διατυπώνεται την επομένη μιας δήλωσης του Αμερικανού ομολόγου του Τζο Μπάιντεν, που έκρινε πως η χρήση χημικού όπλου αποτελεί μια «αξιόπιστη απειλή».

  Φυσικά όλες αυτές οι προειδοποιήσεις δεν είναι τυχαίες. Έχουν ως στόχο να προετοιμάσουν την κοινή γνώμη (όπως και στην περίπτωση της Συρίας) σε μια προβοκάτσια από τους Ουκρανούς με εξαπόλυση χημικών ουσιών έτσι ώστε να επέμβει το ΝΑΤΟ στην σύρραξη, αφού αξιωματούχοι της Συμμαχίας έχουν πει πως αυτό θα είναι η «κόκκινη» γραμμή για το ΝΑΤΟ.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗpronews.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ