Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  «Οι βόμβες των ΗΠΑ σκότωσαν εκατοντάδες χιλιάδες σε όλο τον κόσμο» – Σκληρή απάντηση του Κρεμλίνου στον Μπάιντεν που αποκάλεσε τον Πούτιν «εγκληματία πολέμου»

  Tην έντονη αντίδραση του Κρεμλίνου προκάλεσαν τα σχόλια που έκαναν οι ΗΠΑ δια στόματος Τζο Μπάιντεν, αποκαλώντας τον Βλαντιμίρ Πούτιν «εγκληματία πολέμου».

  Ο εκπρόσωπος Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι τα σχόλια του Αμερικανού Προέδρου ήταν «απαράδεκτη και ασυγχώρητη ρητορική», σύμφωνα με το TASS: «Θεωρούμε απαράδεκτη και ασυγχώρητη μια τέτοια ρητορική του αρχηγού του κράτους, οι βόμβες του οποίου σκότωσαν εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο».

  Νωρίτερα, ο Τζο Μπάιντεν χρησιμοποίησε τον όρο αυτό για τον Ρώσο Πρόεδρο για πρώτη φορά. Σχεδόν ακριβώς πριν από έναν χρόνο, στις 17 Μαρτίου 2021, ο Αμερικανός ηγέτης είχε κάνει μια σκληρή δήλωση στον Ρώσο ομόλογό του – απάντησε καταφατικά στο ερώτημα αν θεωρεί τον Πούτιν «δολοφόνο».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ