Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ξαφνικά όλα «ξεχάστηκαν»: Όταν το BBC που τώρα σιωπά το 2014 έλεγε πως «ο νεοναζισμός είναι το μεγάλο πρόβλημα της Ουκρανίας» (pic)

  Μετά την ντροπή στην ελληνική Βουλή να μιλήσουν μέλη του νεοναζιστικού Τάγματος Αζόφ και η πλειοψηφία των Ελλήνων βουλευτών να τους χειροκροτούν, τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ ανέλαβαν την προσπάθεια να «ξεπλύνουν» την οργάνωση και να την παρουσιάσουν ως μαχητές της «ελευθερίας».

  Όπως ακριβώς έκαναν και με τους ισλαμιστές της Αλ Κάιντα στην Συρία που και τότε τους παρουσίαζαν ως «αγωνιστές της ελευθερίας» επειδή μάχονταν κατά του Σύρου προέδρου Μ.Άσαντ που δεν είναι αρεστός στις ΗΠΑ.

  Βασικά όποιος είναι αρεστός στις ΗΠΑ παρουσιάζεται με τα καλύτερα λόγια ενώς αν δεν είναι αρεστός παρουσιάζεται με την χειρότερη δυνατή εικόνα.

  Το 2014 το ίδιο το BBC που τώρα σιωπά ανέφερε πόσο μεγάλο πρόβλημα είναι στην Ουκρανία ο νεοναζισμός και ο φασισμός και έκανε ειδική αναφορά στο Τάγμα Αζόφ (που δεν είναι μόνο αυτό).

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ