Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Νέα αθλιότητα του ναζί Ζελένσκι κατά της Ελλάδας (pics)

  Η Ελλάδα έχει πληρώσει το βαρύτερο τίμημα συμμετέχοντας στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας, ενώ έχει θέσει σε κίνδυνο την ίδια την εθνική την ασφάλεια τόσο στέλνοντας όπλα από τα νησιά στην Ουκρανία όσο και διαρρηγνύοντας πλήρως τις σχέσεις της με την Ρωσία.

  Μόλις εχθές η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου μαζί με τον υπουργό εθνικής άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο και κουστωδία, επισκέφθηκαν το Κίεβο. Μία κίνηση που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις εντός Ελλάδας, ειδικά από το λογύδριο της προέδρου και την απάντηση του Ζελένσκι.

  Το «ευχαριστώ» του Ζελένσκι ποιο ήταν;

  Μα φυσικά να μην κάνει την παραμικρή αναφορά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter για αυτή την επίσκεψη! Κουβέντα για την συνάντηση, την κοινή συνέντευξη τύπου, τα άρματα που παρέλαβε – γι’αυτό έγινε άλλωστε η επίσκεψη – για τις εξωφρενικές δηλώσεις στήριξης της προέδρου στην Ουκρανία και την αφωνία φυσικά έναντι της Τουρκίας.

  Επισκεπτόμενοι τον λογαριασμό του Ζελένσκι στο Twitter, βλέπουμε αναφορές σε κάθε συνομιλία και κάθε επίσκεψη, κάθε συνάντηση με ξένο ηγέτη, παράγοντα ή χρηματοδότη.

  Η συνάντηση με την Σακελλαροπούλου απουσιάζει επιδεικτικά! Αντίθετα, μεσουρανούν οι  διθυραμβικές αναρτήσεις του Ζελένσκι για τον Ερντογάν και την Τουρκία, οι οποίες μάλιστα έγιναν λίγες ώρες πριν την άφιξη της προέδρου και του υπουργού εθνικής άμυνας της Ελλάδας.

  Αναφέρονται επίσης οι συνομιλίες του με τον πρόεδρο της Μολδαβίας, της Γαλλίας, της Ινδονησίας, χρηματοδότες του κλπ…

  Μιλάμε για την απόλυτη κατάντια, την απόλυτη προσβολή.

  Εννοείται ότι η επίσκεψη της Σακελλαροπούλου απουσίαζε από όλα τα μεγάλα ουκρανικά ΜΜΕ ή έγινε μία απλή αναφορά, η λεγόμενη «ξεπέτα».

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗnewsbreak.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ