Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Μύδρους κατά της Ελλάδας εξαπέλυσε ρωσικό μέσο

  Μύδρους κατά της χώρας μας εξαπέλυσε χθες ρωσική ιστοσελίδα με ρεπορτάζ της για τον τουρισμό, το οποίο αναδημοσιεύτηκε σχεδόν σε όλο τον ρωσικό Τύπο.

  «Η τεμπέλα Ελλάδα, ακολουθώντας την Τσεχία, αποφάσισε να “τιμωρήσει” τους Ρώσους τουρίστες» είναι ο τίτλος άρθρου της ρωσικής ιστοσελίδας svpressa.ru. «Η Ελλάδα στηρίζεται σταθερά στις επιδοτήσεις από την Ευρωπαϊκή Ενωση, δεν τους αρέσει να εργάζονται σε αυτή τη χώρα» σημειώνει η ιστοσελίδα, προσθέτοντας πως πάνω από 600 δισεκατομμύρια ευρώ έχουν ήδη εισέλθει στην Ελλάδα, με κύριο δωρητή τη Γερμανία.

  «Η Ελλάδα δεν είναι πλέον μια χώρα για ευνοϊκές διακοπές για τους Ρώσους. Μετά τις 24 Φεβρουαρίου το κύμα της ρωσοφοβίας στα μέσα ενημέρωσης δεν μειώνεται και τροφοδοτείται από την πολιτική ηγεσία της χώρας» σχολίασε ο Ρώσος πρεσβευτής στην Ελλάδα Αντρέι Μασλόβ.

  «Το φτηνό εθνικό νόμισμα, η παραδοσιακή τουρκική απολιτικότητα και τα αγαπημένα θέρετρα της Αττάλειας και του Κεμέρ είναι μια εξαιρετική εναλλακτική στα θέρετρα των πονηρών απογόνων του μυθικού Οδυσσέα. Κάποιος θέλει λεφτά και θέλει να παίζει και πολιτική. Αλίμονο, η έντιμη επιχείρηση και η λασπώδης γεωπολιτική φασαρία είναι ασυμβίβαστες, οπότε η Αθήνα θα πρέπει και πάλι να πάει στις Βρυξέλλες με απλωμένα χέρια. Είναι κάτι που το έχουν συνηθίσει» αναφέρει το δημοσίευμα, «δείχνοντας» την Τουρκία ως τον καταλληλότερο και πιο οικονομικό προορισμό και προσθέτοντας πως «οι Ελληνες έχουν γίνει ειδικοί στην εξαπάτηση» των τουριστών.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗnewsbreak.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ