Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Μυστική συνάντηση ΗΠΑ και Ρωσίας στην Τουρκία – Βαριά εκτεθειμένος ο Λευκός Οίκος

  Συνάντηση μεταξύ της Ρωσικής Ομοσπονδίας και των Ηνωμένων Πολιτειών για “σημαντικά ζητήματα” πραγματοποιείται στην Κωνσταντινούπολη!

  Για άλλη μια φορά οι Ηνωμένες Πολιτείες που έχουν επιβάλει από συμμάχους τους, όπως η Ελλάδα, να διαρρήξει πλήρως τις σχέσεις της με την Ρωσία, συνεχίζουν τις απευθείας συναντήσεις, οι οποίες πλέον δεν μπορούν να κρατηθούν κρυφές. Για άλλη μια φορά υποτιθέμενη μυστική συνάντηση που γίνεται στην Τουρκία, αποκαλύπτεται εκθέτοντας τον Λευκό Οίκο.

  Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει τα οποία επιβεβαίωσε η ρωσική πλευρά, πρόκειται για συζητήσεις που αφορούν ανταλλαγές διπλωματικού προσωπικού συζητούν τον τροπο λειτουργίας ιδρύματων στις δυο χώρες κλπ, σύμφωνα με διαρροές που έγιναν αφού αποκαλύφθηκε η συνάντηση.

  Ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ της Ρωσίας, Ριάμπκοφ, επιβεβαίωσε τις πρώτες διαρροές, αφού ρωτήθηκε επισταμένα από δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ