Μυστική συνάντηση ΗΠΑ και Ρωσίας στην Τουρκία – Βαριά εκτεθειμένος ο Λευκός Οίκος

Συνάντηση μεταξύ της Ρωσικής Ομοσπονδίας και των Ηνωμένων Πολιτειών για “σημαντικά ζητήματα” πραγματοποιείται στην Κωνσταντινούπολη!

Για άλλη μια φορά οι Ηνωμένες Πολιτείες που έχουν επιβάλει από συμμάχους τους, όπως η Ελλάδα, να διαρρήξει πλήρως τις σχέσεις της με την Ρωσία, συνεχίζουν τις απευθείας συναντήσεις, οι οποίες πλέον δεν μπορούν να κρατηθούν κρυφές. Για άλλη μια φορά υποτιθέμενη μυστική συνάντηση που γίνεται στην Τουρκία, αποκαλύπτεται εκθέτοντας τον Λευκό Οίκο.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει τα οποία επιβεβαίωσε η ρωσική πλευρά, πρόκειται για συζητήσεις που αφορούν ανταλλαγές διπλωματικού προσωπικού συζητούν τον τροπο λειτουργίας ιδρύματων στις δυο χώρες κλπ, σύμφωνα με διαρροές που έγιναν αφού αποκαλύφθηκε η συνάντηση.

Ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ της Ρωσίας, Ριάμπκοφ, επιβεβαίωσε τις πρώτες διαρροές, αφού ρωτήθηκε επισταμένα από δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων