Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Μπλίνκεν: Ο πόλεμος στην Ουκρανία θα μπορούσε να διαρκέσει ως το τέλος του 2022

  O υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν, ενημέρωσε τους Ευρωπαίους ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να κρατήσει όλο το 2022!

  Επικαλούμενο δύο Ευρωπαίους αξιωματούχους το CNN αναφέρει πως κερδίζει έδαφος η εκτίμηση ότι ο πόλεμος δεν θα τελειώσει σύντομα. 

  Και ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι οι στόχοι του Πούτιν έχουν αλλάξει. Μάλιστα θεωρείται απίθανο ο Ρώσος Πρόεδρος να προχωρήσει σε διπλωματικές διαπραγματεύσεις, εκτός και αν ηττηθεί στρατιωτικά.

  Χαρακτηριστική είναι και η δήλωση που έκανε την Πέμπτη ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας Τζέικ Σάλιβαν, ότι οι μάχες στην Ουκρανία είναι πιθανό να είναι «παρατεταμένες» και να συνεχιστούν «για μήνες ή και περισσότερο».

  Την ίδια ώρα αρκετά μέλη του Κογκρέσου συγκρίνουν τον πόλεμο στην Ουκρανία με το πόλεμο στην Κορέα, που κράτησε τρία ολόκληρα χρόνια!

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ