Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Με εντολή Πούτιν η Ρωσία επέβαλλε κυρώσεις σε Μπάιντεν, Μπλίνκεν και Κλίντον

  Κυρώσεις στον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν και στον υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν επέβαλε η Ρωσία σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Rianovosti ως ευθεία απάντηση στις αντίστοιχες δυτικές.

  Κυρώσεις επιβλήθηκαν και στη Χίλαρι Κλίντον, αναφέρει το Sputnik που αναφέρει ότι στον κατάλογο των κυρώσεων περιλαμβάνονται και άλλοι Αμερικανοί αξιωματούχοι.

  To αμερικανικό CNN αναφέρει ότι στη ρωσική λίστα κυρώσεων βρίσκονται ακόμη ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Λόιντ Όστιν αλλά και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Μαρκ Μίλεϊ.

  Σε δήλωση που εξέδωσε σήμερα, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών είπε ότι αυτή η κίνηση έρχεται ως απάντηση σε μια «σειρά πρωτοφανών κυρώσεων» που περιλαμβάνουν την απαγόρευση εισόδου ανώτατων ρωσικών κυβερνητικών αξιωματούχων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

  «Σε απάντηση σε μια σειρά πρωτοφανών κυρώσεων… από τις 15 Μαρτίου του τρέχοντος έτους, η ρωσική ‘stop list’ περιλαμβάνει βάσει αμοιβαιότητας τον Πρόεδρο J. Biden, τον υπουργό Εξωτερικών A. Blinken, τον υπουργό Άμυνας L. Austin και τον Πρόεδρο της ο Γενικός Επιτελάρχης M. Milley, καθώς και ένας αριθμός αρχηγών τμημάτων και γνωστών προσωπικοτήτων της Αμερικής», σύμφωνα με την ανακοίνωση.

  Ως εκ τούτου, αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν προστέθηκαν στη «λίστα» της Ρωσίας ως αμοιβαίο μέτρο.

  - Advertisement -
  ΠΗΓΗpronews.gr

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ